Guzelgunlerrr Sevginur61 ay ne güzel rabbim bizedw göstersin o günleri şimdi çok heyecanlıyız kalp atışını duymak için😊
Sevginur61 Guzelgunlerrr kalp atışlarını duymak ayrı bi his hareketlerini görmek ayrı karnında hareketlerini hissetmek daha başka rabbim bu güzellikleri isteyen herkese yaşatsın☺️☺️
Guzelgunlerrr Nazmiyenurrr aynı benim de oluyor hiç doktorada gitmedim haftaya perşembe kalp atışıyla keseyi görerim umuduyla gideceğim inşallah
Guzelgunlerrr Asiye17 hayırlısıyla inşallah ne zaman gideceksiniz biz perşembe günü ilk kez gideceğiz sizde mi beklediniz ikisinide görmek için 😊
Asiye17 Guzelgunlerrr evet ya bizde çarşamba günü gidicez Allah’ın izniyle inşallah güzel haberler alırız
Guzelgunlerrr Sevginur61 Sevginur61 evet hep bir süreç aslında karnımızda başlıyor ömür boyu devam ediyor tadını çıkarmak lazım bugünlerin😊
Zuleyha_18 Guzelgunlerrr Rabbim yardımcınız olsun valla o günlere dönmeyi istemezdim hiç inşallah hiç bir belirti yaşamadan rahat bir gebelik geçirirsiniz 🫣😅
Hasret18ayaz Kızlar keseyi beta değeri kacken ve kaçıncı haftada gördüğünüz 4+6 yım bayram arası girecek cuma gitsem gorurmuyum
Guzelgunlerrr Hasret18ayaz ben daha görmedim 5+6 yım haftaya perşembe hem kalp atışı hem keseyi görebilmek için bekledim inşallah sizde görürsünüz keseyi
Brc7 5+5 teyiz hafif sabahları bulantı oluyor, cuma kontrolümüz var umarım kalp atışlarını duyarız herşey yolundadır🐣💕
Busragurpinar 5+3 bel ve kasık ağrısı var hafif hafif ✨ Perşembe günü gidicez kese için inşallah kalp atışıni da duyarız kaçıncı haftada tahminen duyuluyor kalp atışı 💕
dorukabioluyor Busragurpinar bende 5+3 . 5+0 da keseyi gördüm bayramdan önce gel kalp atışı için dedi perşembe gününe randevu aldım. Geç döllenme değilse sizinde duyulur.
Hasret18ayaz Busragurpinar ilk bebehimde keseyi 5+5 de net görmüştük 6+1 de kalp atışı ve bebek görünmüştü hepsi karindan
Busragurpinar dorukabioluyor maalesef geç döllenme 1 mayiz olarak belirledi doktorum son adet tarihini