Sevginur61 Guzelgunlerrr yaa inanamıyorum daha o zamanlarda bende yazıyordum buraya 27 hafta olduk hiç gelmeyecek sanıyordum çok hızlı geçiyor zaman sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️☺️
Zuleyha_18 Guzelgunlerrr Rabbim yardımcınız olsun valla o günlere dönmeyi istemezdim hiç inşallah hiç bir belirti yaşamadan rahat bir gebelik geçirirsiniz 🫣😅
Guzelgunlerrr Sesra34 yaa bende doktora gittiniz mi ben daha gitmedim haftaya hem kese hem kalbi duyayım diye😊
Ebruyi Guzelgunlerrr ben geçen cuma gittim kese ve yolk sac var bebek gözükmüyor haftaya gel dedi cumartesi randevu aldım
Guzelgunlerrr BaharEvren__ yaa dualarımız sizinle inşallah sağlıklıca süreci atlatırsınız nasıl sizin mi kanamanız oldu yoksa içten mi
BaharEvren__ Guzelgunlerrr amin çok teşekkür ederim dün gece başladı bugün azaldı gibi inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatırız hepimiz 🙌
Burcu0625 Sesra34 bende cuma günü keseyi gördüm çok şükür haftaya tekrar gel dedi kalp atışı için demedi ama inşallah duyarız 😍
Orkay 5+4 baş dönmesi hafif bulantı ve şiddetli kuyruk sokumu ağrısıyla devam ediyoruz 🥰 haftaya perşembe kalp atışı için randevumuz var
Guzelgunlerrr Asiye17 hayırlısıyla inşallah ne zaman gideceksiniz biz perşembe günü ilk kez gideceğiz sizde mi beklediniz ikisinide görmek için 😊
Nazmiyenurrr Keseyi gördük ama kalp atışı için salı gitcez. Kasıklarımda kramp oluyor. Doktor kanaman olmadığı sürece normal dedi. Sizde de ağrı oluyor mu?
Guzelgunlerrr Nazmiyenurrr aynı benim de oluyor hiç doktorada gitmedim haftaya perşembe kalp atışıyla keseyi görerim umuduyla gideceğim inşallah
Guzelgunlerrr Sevginur61 ay ne güzel rabbim bizedw göstersin o günleri şimdi çok heyecanlıyız kalp atışını duymak için😊