bussra_30 Merhaba kizlar size bisey sormak istiyorum ozel bolgedr vajina kisminda elime et parçası gbi birsey geldi yani dusmedi vajina kisminda vardi 12 haftalik gebeyim polip falan olabolir mi yasayan oldumu acaba
Tutaste_ bussra_30 acıyordu cok kendi kendine geçti ama doktoruna sor Baska bısey olur sendeki bakarsın
niyetimkalpkirmamak bussra_30 gebeydim. Kanama yaptı. Bilmiyorum aynı şey mi. Et paröası minik onu alcam dedi rahim ağzından aldı
Serap-er Benimde kanamam oldu doktora gittiğimde polip kaynaklı olduğu anlaşılıp hemen alındı baya da içeri doğru büyük bir parçaydı
niyetimkalpkirmamak bussra_30 korktum bebeğe zararı olur diye de. Doktorlar bebeğe zarar verecek bir şey yapmıyor. Azıcık araladım rahmi dedi. Doğumda daha da büyük olur o dedi. Tahmin hemen ağzında yaptı işlemi. Bence dizi hemen bi doktora gözükün. Bebiş küçükken halletsinler. Anlıyorum baI doktorlara güvenilmez ama inan doktorlar hep aynı tecrübe
Serap-er bussra_30 yok hayır devlet hastanesinde aldırdım. Poliplerin çıkmasının belli bir sebebi yok. Patoloji ye gitti sonucu da temiz geldi. Genelde polipler iyi huyludur