81Asu Adet sancısı bile yasamiyorum ama ilk doğumum çok zor geçti şimdi ikinciye hamileyim normel doguma cesaret edemiyorum benimkide tam tersi ve asla o günleri yasamak bile istemiyorum
Bendiyebiri_ ayse_19 ilk defa böyle bişey duyuyorum adet dönemim çok ağrılı oluyodu normal doğum kolay oldu ama ben ilk defa duyuyorum bunu sasiridm
Gebektos67 ayse_19 acaba acı eşiğinden dolayı mı sordu adet sancısına bazı insan dayanabilirken bazıları hastanelik olur. Doktor acı eşiğini öğrenmek istemiş olmasın. Ben de arkadaşlara katılıyorum başka bir doktora gidip kontrolde olduğum doktorum sezeryan doğum yapmamı önerdi ben sizin de görüşünüzü almak istiyorum. Normal doğum için bir engel var mı gibisinden sorabilirsin
ayse_19 Yani daha çok ima ettiği ,reglin kolay geçiyorsa doğum da kolay olur sanırım bunu demek istedi,pazartesi çatıdan sonra başka bir doktora daha görünebilirim en azından içimde şüphe kalmamış olur
Mylittlemermaid ayse_19 son haftalarımda doktor değiştirdim iyi ki değiştirmişim. Bebeğin eşi aşağıda deyip bebeğe ciğer geliştirici yapıp 36. Haftada sezaryene alacaktı beni . Doğumumu yaptıran doktor ise normal doğumu bekledi bebeğin eşi rahim ağzına yakın olmasına rağmen ve 40+3 te normal doğum yaptım. Ciğer geliştirici de yaptırmadık çok şükür. Çoğu doktor da alıyor son haftalarda arayıp sorarsınız zaten