ayse_19 Dr um daha çatı muayenesi bile yapmadan ,sezeryan taraftarı bir tutum içinde, acı eşiğin yüksek olmalı falan diyor,regl dönemin nasıl geçiyordu diye sordu,onunla normal doğumun bi ilgisi mi var, sezaryen desem dünden razı kadın,
Hilal2901 ayse_19 regl dönemleri ağrılı geçenler baştaki ufak sancıları hissetmiyormuş sanırım. Ama alakasız çok sancımbile çeksen o an en fazla bir gün sürecek. Doktorunu değiş sezaryen yanlısı ile ne yapıp edip seni sezaryene alır malesef ki
Zumra1234 ayse_19 alakası oldugunu düşünmuyorum kuzenim adet dönemini cok agir geciriyor ama cok kolay bi dogumu oldu
Bendiyebiri_ ayse_19 ilk defa böyle bişey duyuyorum adet dönemim çok ağrılı oluyodu normal doğum kolay oldu ama ben ilk defa duyuyorum bunu sasiridm
ayse_19 Hilal2901 son haftalardayım kimsel bakmaz diye değişmek de istemiyorum ama sinirim bozulmuyor değil 🥹 eğer bir risk görse de sezeryane uygunsun dese tamam dicem ama öyle bir şeyde yok
Hilal2901 ayse_19 böyle doktorlar son anda gebeyi korkutuyor sezaryen için makesef etrafımda çok kişi yaşadı😔 yani tansiyonu bahane ediyor bebeğin sağlığıyla ilgili bir sey diyor o an zaten son anlardasın panik yapıp kabul ediyorsun genelde. Şansını dene derim belki baska bir doktor daha iyi olur. Ya da direk konuş açık açık. Saçma ya benim de anlamadıgım bu her ülke normale zorluyor bizim ülke sezaryene 😂😂
Mylittlemermaid ayse_19 son haftalarımda doktor değiştirdim iyi ki değiştirmişim. Bebeğin eşi aşağıda deyip bebeğe ciğer geliştirici yapıp 36. Haftada sezaryene alacaktı beni . Doğumumu yaptıran doktor ise normal doğumu bekledi bebeğin eşi rahim ağzına yakın olmasına rağmen ve 40+3 te normal doğum yaptım. Ciğer geliştirici de yaptırmadık çok şükür. Çoğu doktor da alıyor son haftalarda arayıp sorarsınız zaten
Karanfill Hilal2901 kesinlikle katılıyorum ya gelişim geriliği diye mesela 37. Haftada dogurtmaya çalışıyorlar bebeğin kalbi suni sancıya dayanmıyor sezeryana alıyorlar. Bende de 1 ay gelişim geriliği vardi başka anomaliler de vardı. Doktorum ölüm riski var erken alcaz demesine rağmen hiç birini dinlemedim. Son 3 hafta kontrole de gitmedim. Tam 40. Haftada kendi sancılarımla dogurdum kuzumu. İyi ki dinlememisim hiç birini.
Ruyagibi1 ayse_19 duyduma göre ameliyat başı ek ücret alıyor doktorlar ondan da olabilir sen nasıl istersen öyle gerçekleştir kimse sana zorla sezeryan yaptıramaz
Ruyagibi1 ayse_19 panik yapacak bir şey yok ben devlet Hastanesi’nde doğum yaptım ilk çocuğumu yanımda kaç doğum gerçekleşti tahmin bile edemezsin ben bile doğum korkumu bu şekilde atlattım şimdi ikinciyi bekliyorum
ayse_19 Ruyagibi1 böyle bir şey için yapıyorsa çok hakka giriyorlar gerçekten 🥹 pzartsi çatı muayenesi yapacak ebeye de söyleyeceğim normal doğumu çok istediğimden umarım o da sezaryen yanlısı değildir
ayse_19 Karanfill beni de rahatsız eden daha çatı yapılmadan beni sezaryene yönlendirmesi,bir risk durumundan bahsederse zaten normal diye diretmem ama ,bugün de regl sürecini sorunca dedim herhalde bi ilgisi var doğumla reglin
Hilal2901 Karanfill helal olsun sana kız o an korkuyor işte insan bebeğini kaybetme korkusuyla korkutuyorlar
Karanfill ayse_19 o doktorun seni sezeryan yapar benden demesi. İlk doğumumda da doktor sen çok heyecanlısin normal doğum yapabilcek mısın dedi. İçimden valla bu kadın beni kesecek dedim. Onda da gitmedim kontrollere sancılarım gelince başka hastaneye gidip öyle doğurdum.Dediğiniz gibi bebek ters olur anne de bı sıkıntı olur kabul edersin ama durduk yere saçma sapan bahaneler bulması doktorların çok yanlış
Karanfill Hilal2901 hiçte korkmadım çünkü bebeğimde çok hareketliydi olmeyecegini de biliyordum. İyi ki guvenmemisim ya. Ama o an doktorları gorseydin nasıl ikna etmeye çalışıyorlar hepsi çok komikti 😁