azracan20 Yaren1807 çok sağol canım 😍😍😍 granül de olur canım yeter ki kafein olsun . Ameliyat olunca genelde süt erken gelmiyor 2-3 gün sen ona göre bi paket bebelac veya aptamil alabilirsin her iki doğumumda da ilk 3 gün sütüm damla damla geliyordu çocuk açlıktan ağlamasın diye hazır mama verdim ilkine bebelac ikinciye aptamil aldım ama devamlı emzirdim sütüm hızlı gelsin diye mutlaka emzir ama süt artırıcı kompostolar varmış ben pek bilmiyorum sen sor çevrene kuzum
Gaye1402_ Yaren1807 şekersiz kahve veya Nescafe 1 kere değil 3 kere içerseniz aralıklı narkozu 1 günde atıyorsunuz kayısı hoşafı süt yapıyor
ayse_19 azracan20 eğer sezeryan olursam ben şahsen cezve götüreceğim hem orda bulunanlara da ikram etmek açısından,ayrıca plastik bardaktan sıcak bir şey içilmesini önermiyor doktorlar,bardaktaki mikroplastikler süte dahi geçiyor sağlıklı değil
azracan20 ayse_19 kuzum cezve dediğin elektrikli falan mı ben devlet hastanesinde doğum yaptım bi tanesi kahve makinesi getirdi kahve yapmak için yasak deyip izin vermediler ben nescafe aldırdım
Yaren1807 ayse_19 ay aşkım kurban olayım cok ince düşüncelisin ama bakalım bizim o anda gelenlere bisey ikram etmek aklımızda olacak mi😂
Yaren1807 azracan20 yani bence zaten yakalanmamak gerekiyor ama benim elektrikli cezve götürmem gerekiyor sütüm gelmezse mama vermek istiyorum ebelerden gizli gizli galiba vermiyorlar cinku 😂
azracan20 Yaren1807 ben sıcak su istemiştim vermişlerdi mama için ama kettle falan vermiyorlar halbuki ne saçma yani götürse millet ne olacak sanki 🤷🏼♀️
azracan20 Yaren1807 ben yaklaşık 2 ay önce doğum yaptım kuzum sana şimdiden çok geçmiş olsun sağsalim kucağına alırsın inşallah yavrunu 😍