Beyzanur_42 Hamilelik döneminde saç kesilebiliyor mu ? Çok fazla duyuntu alıyorum iste çocuğun ömrü kısalır kesme diye doğru mu acaba ??
Tutaste_ Beyzanur_42 bu şuna benziyor 😀😀😀 
sumkiz Hurafe tabii Hiç bir bilimsel yönü yok. Doktora soramadığınız her şey bilim dışıdır. Böyle düşünün 😅🌸
Rumeysacelikk46 Tövbe yarabbim , kız ömrü veren Allah saç kesilmesine mi bağlayacak bunu annen saçını kesti sana gebeyken sen az yaşa 😂😂 eskilerin uyduruk hurafeleri öyle bit şey yok anam
Burcu-2634 Rumeysacelikk46 aynı konuşmayı dün anneme yaptım saçımı kestircem dedim ömrü kısalır dedi anne sen bari yapma kuran okuan insansın var mı böyle bişey dedim benden söylemesi sen bilirsin diyo haykırdım 😂😂
Beyzanur_42 Rumeysacelikk46 çok haklısın evet bende böle düşünüyorum ama çok fazla duyuntu alınca acaba mi oldum😂😂
Beyzanur_42 Burcu-2634 ayni konuşmayı çok kişiyle yaşadım sen bilirsin lafından sonra iste buraya yazmak istedm 😂😂😂
s13 Beyzanur_42 Hamileliğimi öğrendiğimden beri 2 kere kestirdim, doğumdan önce bir kere daha kestiricem uzarsa
Ytsnzy Beyzanur_42 ben ilk gebeliğimde kestirdim ama çok olumsuz yorum aldım bunda da şu an ihtiyacım var ama kestiremiyorum korkumdan🥲