Yildizozlem Fadimeeeee evet canim evlendim hemen hamile kaldim memnunum doktorumdan sen hamilemisn kime gidiyorsn
Ayseport Ortadoğu hastanesi filiz kavi seçen e gidiorum detaylıya girdim ortadoğu da 200 tl ödedim hemen de randevu verdiler detaylı ultrason doktoru var yasemin hanım ona da bayılıorum mükemmel bi insan 🙏
Minikkalbim19 Yildizozlem bende Namık Kemal de oturuyorum biz yayın sbebeiyke buradayız Adana'da güzel yalı Hastanesi'ne gidiyoruz Yasemin ilkit e
Minikkalbim19 Yildizozlem murat Karslı kadar kou bir doktor görmedim ilk bebeğim öldüğü halde yaşıyor diye beklettim beni karnimda hala hakkımı helal etmiyorum etmicemde bir tton ilaç kullandirdi
Fadimeeeee Yildizozlem bende bebek yok canim daha ama gitmiştim iyi diye inşallah rabbim bana da nasip edr o güzel duyguyu 🙏
Yildizozlem Minikkalbim19 hadi canim bende gelin geldim direk hamile kaldim çınara gittim direk iki isim.soylediler bende onu dedim olelikle ona basladim
Minikkalbim19 Fadimeeeee inşallah rabbim gönlünüze goreversin inşallah. Benimde ilki öldü rabbim yeniden rabbim etti sağlıklı olur inşallah
Minikkalbim19 Yildizozlem tavsiye etmiyorum ben kesinlikle ve ukrtoson cihazları eski çınarın bebek normalde daha büyük oluyor
Fadimeeeee Yildizozlem Minikkalbim19 amin insallah kızlar rabbim de sizlere sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🤗🙏
Yildizozlem Minikkalbim19 kuzum devlete gitmek istemedim mecburen çınara gidiyom eşim çalışıyo kaynanam çalışıyo adanayı onlarda pek bilmez ben hiç bilmem aracımız yok yoksa bende adanaya gitmek isterim
Esmstf Ben ziyapasa tip merkezinde bayram bukana gidiyorum cok da memnunum. Detayliyi güzelyali hastanesinde yaptirdim 160 tlye