Defnemmm2301 MahmutSultan yok canım hastanenin içinde özel hastane zaten ben oraya gittim muayeneyle birlikte 100 lira tuttu
Buklem Yildizozlem ben balcalıdan 24 ne gün aldım. Prof selim büyükkurt 120 tl, medline 450, Güzelyalı 350, Ebru tarım Kliniği 500 gibi
Yildizozlem Buklem prof.selim bey nerde benim doktorumda balcaliya yonlendirsi taa şubat 20 ye gün verdiler çocuk 26 27 yaklasacak
Buklem Yildizozlem canım selim bey Balcalı da özel muayene olunca bakıyor ama evet çok yoğun ben 1 ay önce gün aldım ancak 24 ocağa verdiler ki bebeğim 21. Haftasında olacak
Yildizozlem Fatma4747 özel hastanemi kaç günde çıkıyor canim bekleme falan varmi gidince hemen oluyomu
Fatma4747 Yildizozlem Yildizozlem canim benim doktorum orda hicran giriş olduğu için muaneye gitim ordan doktor dedi bana ayrıntılıya gir aşagıda para verdim bana gün verdiler gitim 1 haftaya veriyorlar
Buklem Fatma4747 selim bey Prof galiba ondan bu kadar yoğun, gün içinde hocalık yapıyor tıp Fakültesi öğrencilerine akşam 4’ten sonra perinatoloji bölümünde muayene.
Seroo01 Güzelyalı hastanesi nezihi Kurdoğlu kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili güler yüzlü tecribeli bi dr