Ea_aylms6 Semaa00nur bizde tam 28 haftalığız. Dışarı çıkamıyorum 😬 Allahtan şu anlık evimiz esiyor da rahat ediyorum. Haziran sonlarına doğru ne yapacağım hiç bilmiyorum bir de doğumum 30 ağustos gösteriyor tam yaz sonu🥹 yatışımda falan hiçbir problem yok ama
Ea_aylms6 Semaa00nur Ozgee9393 Ea54- Hulo2105 sizin bebişlerde baş geliş pozisyonda mı ? 27+5’te gittiğimde baş geliş pozisyondaydı erken doğum olur mu diye korkuyorum açıkcası
Hulo2105 Ea_aylms6 ben en son 27+2 de gittim doktor makat geliş demişti. Ama ben sezeryan olucam kendi istediğimle gün aldık 15 ağustosa. Yani keyfi nasıl durmak istiyorsa öyle dursun😂 ama doktor dönebilir demişti son hafta da dönen de oluyormuş
Ozgee9393 Ea_aylms6 Çarşamba kontrolüm vardı canım doktor öle bisey söylemedi sende korkma bnce dönebilir bebek bnce sıkıntı yapma kendine
Mst12 Ea_aylms6 benimsendi geliş suanlık normal gözüküyor erken doğum gibi bişey demedi içini rahat tut sende
Semaa00nur Ea_aylms6 bana da baş aşağı dedi ama benim zaten erken dogum riskim vardı camm oyuzdn hiç bilmiyorum
Tuceeee 30+1 den sesleniyorum hava sıcak karnımdaki değil kayınvalidemin doğurduğu daha çok yoruyor 😅 Bide pazartesi görümcem doğum yapıyor. Şimdi oturun şükredin 😅😅
Ea54- Hulo2105 devlet hastanesin de kendimiz seçebiliyor muyuz bende sezeryan istiyorum ama doktorumla konuşmadım
Semaa00nur Momyyzz yaaa bende vallahi ama benim skntili biraz hamileligim bu sene nasip olmadı Kurban kesmek diğer türlü ailelere de yardım etmeme eşim müsade etmiyor bu bayram evde yatış da olucam sanirsam
Aleynaaal Ağustos ta doğum yapıcam 30 haftalığım cinsiyete hala bişey demediler. Sadece detaylı ultrasonda kız dediler daha da doktora gidiyorum kendini göstermiyo diyo . Başına gelen var mı kendini göstermeyip kız doğuranlar
Semaa00nur Aleynaaal canım detaylı da kiz demis ise doğrudur detaylı en doğrusu oluyor bende çok geç öğrendim cinsiyet 23 haftalikti
bebeefendi Semaa00nur ben çok ayakta duramıyorum yürüyüş yapmak istiyorum yapamıyorum fiziken iptal olmuş bir haldeyim maalesef. Şafak 71
Semaa00nur Hulo2105 canım bu erken dogum riski yada plasenta nedeni ile sezeryan olma durumunda da aynımı acaba bana sezeryan diyor doktorum mesela doğuma kadar normal için bekletir mi beni
biranne__ Semaa00nur arada agır hissediyorum ama iyim genel olarak 29+1 olduk bizde paytaklaştık ama yürüyorum yinede normal bir şekilde 😊😊😅 hareketler biraz azaldı bebekte tansiyon düşüklüğü yaşıyorum bide tabi böyle ha birde artık gece tuvalete kalkmıyorum nedense ayaklar da şişti
Semaa00nur biranne__ yaa bende bir bardak su içiyorum sabaha kadar lavanodayim ya 🤣🤣 ama benim hamileligin başından belli sanarsın son ayda gibi lavanodan çıkamamak sorunum vardı 🤣🤣🤣
Momyyzz Semaa00nur bizde kesemiyoruz bu sene bağış yaptık kayınbabamlar koyun kesiyor yardıma gitmiyorum ama bayramlaşmak için mecbur köye gideceğim…