Ücret 1000 tl ama asla ve asla tavsiye etmem beni o Gökhan denen doktor mahvetti diplomasi bile bes para etmez perinatolog olmus ama insan olamamis ne o ne de yanindakiler 500 daha fazla verip günes tıpa gidin derim.Önden bi asistani muayene ediyor ona da muayene etmek denirse dur yapma kipirdama derin nefes alma onu yapma az derin nefes alsan ne oldu diye sorma anne olarak endiselenip bir sey soruyorum ben sana öyle bir sey mi dedim oldu verdigi cevap asistanin.Ben bebegimde su azligi var diye gittim detayli ultrason haftamdi detayli da yaptirdim kapida saatlerce bekledik sonra girdim 1t dk kadar asistan muayene ettikten sonra disari cikardilar bir dünya insan var herkesin randevu saati ayni elinde kahvesiyle saatler sonra tesrif etti perinatolog denen adam neyse yine saatlerce bekledikten sonra kendisine ulasabildik asla sizinle muhatap olmuyor yaninda yatan hayvan mi insan mi hic önemli degil.Ben cocugum icin iyi seyler duyayim derdindeyken o odasina.ksafir kabul etti dakikalarca Italyadaki kafelerden restoranlardan muzelerden bahsetti.Plesentamda direnc varmis bu soruna yogunlasmak yerine 3 hafta sonra gel ama bebegin her an ölebilir riskte su an kalp ritmi bozuk istersen amniyosentez yaptiralim ama karninda ölme riski var yaparsak da gibi sacma sapan konustu oradan ciktigimda dünyam basima yikildi bir gecede 10 sene yaşlandim sonra baska bir perinatolog bulup gittim su an 29 haftaligim o doktora kalsaydi gebeligimi sonlandirirdi bir sorun varsa uzerine yogunlasmiyor ben normal muayeneye size mi gelecegim diye sirdugumda farketmez dedi oysa ki haftalik takip gerektiren bir durumdu asla ama asla ilgilenmedi kimse de gitmesin asla tavsiye etmem cok canim yandi benim cok