Jasmine_can ftm_cglyn 22 haftalığım acıbademe gidiyordum. Doktor değiştireceğim. Doğum için paket +30bin doktor ücreti istemişler. 70-80 bin civarı oluyor.Şok olduk. Medikalde kime gidiyorsunuz? Burcu yücesoyu duydum orda.
Jasmine_can ftm_cglyn ayy Allah çıkardı sizi karşıma. Ben de onu araştırıyordum. İnstada falan takip ediyorum. İlgili birine benziyor. Bana bilgi verir misiniz?
ftm_cglyn Jasmine_can çok tatlı enerjisi yüksek güler yüzlü bi doktor. Sıkıntılı bi hamilelik geçirdim başlarda Şuan 33 deyiz çok yardımcı oldu sağolsun . Bende Acıbadem de volkan noyana gitmiştim ama oraya biraz güç yetirmek zor 🫠 Bence burcu hocayı deneyebilirsin 7 aydır ona gidiyorum
ftm_cglyn Jasmine_can doğum paketini ben ilk muayeneye gittiğimde hastaneden arayıp bilgi vermişlerdi ben istemedim . Şuan medikal parkta doğum ücreti 25 bin ben adalet bakanlığı personeli olduğum için indirim uyguluyorlar. Ama doktorun doğum ücretinde ektsra yardımcı olduğunu da duydum .
Haticehrkc ftm_cglyn adana adliyesinde misiniz? Bu arada doğum yaptınız mı? Ben de burcu hocada doğum yaptım
Jasmine_can ygulafer 4 bin küsür veriyosunuz, bir muayene bir kontrol hakkınız oluyor. Biz acıbademe devam kararı aldık. Zamlardan sonra bu fiyat oldu.
Haticehrkc Balbebek012 sezaryen doğum yaptım, çatım normal doğuma uygun değildi, Burcu hoca çok ilgili ve profesyonel bir hekim, çok kısa sürede de toparlandım çok şükür