Dlst Şimdiye kadar ne sancım ne ağrım nişanım hiçbişey olmadı çok da hareketliyim gören 6 aylık gibi diyo. Ne zaman gelicek bu normal doğum olucak bekleyişteyim 🥲🥲
Busraa23 Dlst bizde 39+0 olduk ne sancı ne başka bişey herkes ne zaman doguracan diye soruyor millete dert olduk😅
hasret1922 Dlst bende 38+0 oldumm asiri assagida hissediyorum ama gelen giden yok dogsun istiyorum artik valla hayirlica yurumekte cok zorlaniyorum bugun yerleri sildim oturmadim belki ise yarar diye ama surekli tuvalete gitmekten baska bisey yok gibi 🥴
Civ3cic Busraa23 ayy hiç sorma hergün arıyorlar doğurmadınmı daha diye arkadaşlar 39+4 benden çok onlar meraklı
ece1234- Busraa23 bakkal manav fırın bile abla sen hala doğurmadın mı diyor 38+6 sanki onlar bakacak çocuğa 😅
Dlst hasret1922 bende öyle aşağıda hissediyorum iyice düştü artık hareketleri canımı acıtmaya başladı 😅
Busraa23 hasret1922 oda iyimiş 😅yaa bunları daha önce doğum yapmış kadınların demesi çok tuhaf gerçekten
hasret1922 Busraa23 kaynanam surekli gun verdilermi diyor su gun olur diye anne normal dogum nezman gelirse diyorum yok anlamiyo birde 5 tane dogurmus kendisi 🤦♀️🤣
Busraa23 Civ3cic demi yaa zaten doğum stresi ayrı bide bunlarla uğraşıyoruz doğru dürüst destek olan desen yok
Aysemm44 Dlst 39+5 evi alt üst etim temizledim sancı falan tutmadı 😂yarın yatış verildi bakalım ne zaman doğacak
Gebebiri333 39+2 gelen giden yok. sanki gelesi de yok gibi 😂 merdiven inip cikiyorum bol bol ama ne sancı var ne baska belirti🥲
Kalbimxkk23 ece1234- yav bu insanlara noluyorsa ben çok ağlamıştım göbeğin yok diyolardi ben senin gibiyken çok kilo almıştım bebiş besleniyormubdiyen bile vardı harbu ki 1 hafta öndeyiz çok şükür ama dışardan toplum baskısı yetiyor insana maalesef