Elanur070717 Zuleyhadere25 doktorun kim canım o gün acilde hangi doktor varsa o mu doğum yaptırıyor acaba ben pazartesiye kadar sancım tutmazsa gitcem çünkü pazartesi 40 haftam oluyor
Zuleyhadere25 Elanur070717 Doktorum Berna aşır aynen nöbette kim varsa o bakıyor ama ebeler dogurtuyor galiba
Elanur070717 Edanur95 bende ilk doğumu orada yaptım pandrmi de gayet iydi sürekli fiyat artışı var suan tek oldukları için yaklaşımları ters geldi bana
Bse-ercn58 Zuleyhadere25 Berna hoca çok iyidir kesinlikle şehir hastanesine git doğuma Buhara’da çalıştım ben hemşire olarak kadın doğumda gereksiz para alıyorlar şehir hastanesi daha büyük odaları özel oda tutabiliyorsun
Dkblz Bse-ercn58 merhaba şehir hastanesinde mi tutabiliyorsun özel oda ? Benimde yakında doğumum olacak kararsızım bilgi verir misiniz?
Dkdenizonur Elanur070717 2 ay önce doğum 13 bindi ne ara 22 oldu doğumum ağustosta tahmini ne kadar olacak acaba çok abartmışlar ya
Elanur070717 Dkdenizonur aynen bende o yüzden oraya doğmadım şehir hastanesinde doğum yaptım dün gece 2:48 de gayet güzeldi o paraları vermeye değmez sonuçta süreci siz yönetiyorsunuz
Dkdenizonur Elanur070717 ay maşallah çok sevindim gözün Aydın çok geçmiş olsun odalar nasıl peki hemşireler giyinmeye falan yardımcı oldu mu benim refakatçi kimsem yok eşimin de kalması yasakmış öyle dediler ben de bu yüzden özele yöneldim 😞
Elanur070717 Dkdenizonur evet es kalmıyor odalar temiz yardımcı oluyorlar mı bilmiyorum ama iyi benim tanıdık ebem vardı o bana özel oda ayarladı yani güzeldi Hersey
Dkdenizonur Elanur070717 be Elanur070717 valla temizliği gözümde değil 2. Sezeryan olacak neden eş kalmıyo bi türlü anlayamıyorum yoksa Berna hanım takipli doktorum ameliyatımı o yapacaktı sırf oda için özeli tercih etmek canımı sıkıyo