Berfinkorkutt biradetanneadayi selaaaammm Berfin ben 24 yaşındayım 38+5 haftalık gebeyim, Çarşamba günü oğlumla kavuşuyoruz 🥰🥰 Erzincanlıyım, Ankara’da yaşıyorum 🙂
biradetanneadayi Berfinkorkutt Yaaaa anca gördüm, nasıl oldu doğuma girdin miiii nasılsın bebiss nasiiiilllll
biradetanneadayi ozgeerkan73 Çok memnun oldum, çok az bir zaman kalmış yaaa sağlıkla gelir inşallah bebiiisss
2Princess1Mom muzeyyenkomurkara Sakarya mahallesi😊 Dr Ali Kemal Belviranlı hastanesine çok yakınım😊 siz?
melisapstl gonulmusic biradetanneadayi Ben Melisa 23 yaşındayım ilk gebeliğim şu anda 11 haftalığız 🙈 İstanbul’da yaşıyorum. biradetanneadayi biradetanneadayi
tugcesakzci gonulmusic bence çok yanlış kişilere denk gelmişsiniz. Benim bu plartformda edindiğim çok fazla dostum var
gonulmusic tugcesakzci yani buluşup kahve içip dertlesebiliyorsaniz, gülüp eglenebiliyorsaniz ne mutlu size. Ben herkesle hemen dost olamıyorum.
tugcesakzci biradetanneadayi Merhabaalar Tuğçe ben 26 yaşındayım. Gebe değilim şuan doğum yaptım. Bebeğim 4 ay 16 günlük oldu bile 👼
biradetanneadayi tugcesakzci Yaaa maşallah Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah sağlık sıhhat versin inşallah