biradetanneadayi biranne__ Sağlıkla kucağınıza alalım yaaa, artık 30lara girdiğim andan beri ben bitiğim
Gamzeylmaz28 biradetanneadayi valla biraz zor olcak ilki küçük 14 aylık şuan bende 8 aya gircem tabi sağlıklı olsun da hayırlısı rabbim isteyenlere versin inşallah
biradetanneadayi BaharEvren__ Yaaa Allah sağlıkla size bağışlasın inşallah ederim tabii siz güzel düşünün sakin olun bol bol uzanmaya bakın
BaharEvren__ biradetanneadayi ayyy çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun devam ediyor umarım hayırlısıyla son bulur çok duaya ihtiyacım var
biradetanneadayi Rara Ayyy bende öyleyim, ilk gebelik ilk bebek ayrı heyecan , bir şeyler öğrenmeye çalışma paniği 😅
biradetanneadayi Selma2412- Yaaa Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin sağlıklı huzurlu mutlu ömrü olsun miniğin Allah yardımcınız olsun sizinde inşallah darısı da bize , inşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alırız yaaa
Selma2412- biradetanneadayi Amin canım Allah razı olsun inşaAllah sağ salim kolaylıkla doğumunuz gerçekleşsin zamanı geldıgınde ☺️🤲🏻🌸
biradetanneadayi senaall Medinedemrl ayy sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah yaaa Bende Eskişehir gibi bir yerde bebeğimi büyütmek isterdim yaaa
biradetanneadayi ZeynepDuru17 Yaaaa Allahım hayırlı evlat etsin inşallah Rabbım sizede kolaylık versin ayyyy bize de nasip oldun inşallah yaaa
ZeynepDuru17 biradetanneadayi teşekkür ederim amin inşallah en güzeli size nasip etsin rabbim hayırlısı ile büyütmek nasip etsin hepimize mevlam hepimizin evladı hayırlı evlat olsun inşallah canım
biradetanneadayi biradetanneadayi CEVAP VEREMEDİĞİM BIRISI VARSA EGER COK OZUR DİLERİM, HERKESE TEK TEK CEVAP VERMEYE ÇALIŞIYORUM AMA ARADA GOZDEN KACANLAR OLABILIYOR LUTFEN KIMSE KUSURA BAKMASIN HERKESE COK KAAALLPPPP
Babymom07 biradetanneadayi maalesef artık çok kötü toplu taşımalar otobüslerden zaten nefret ediyorum en son ne zaman bindim hatırlamıyorum ama metro marmaray falan kullanmak mecburiyetinde kalıyorum herkes telefondan başını kaldırıp da bakmıyor etrafına üzücü gerçekten çocuklarımızı saygılı yetiştirmeliyiz