vilanelle dika valla çok sevinirim ama iyi birini bulmak lazım çünkü bir defasında kafama yaptırmıştım tüm saçlarımı mahvetti kadın:(
dika vilanelle evet ya iyi birine bulmak zor nerede yaşıyorsun peki birde saça yapıldı mı saçı kesiyorlar veya kazitiyorlar
vilanelle dika çok kazıdı ama saçımı ara ara bayağı kesti. Şuanda antepteyim bilen tecrübeli bildikleriniz varsa yaptırmak isterim yine
dika vilanelle Antep de bilmiyorum siirte olsaydınız yaptırdığım yere götürürdüm Saçda hiç yapmadım ama öyle yapılıyor diye biliyorum ama ben size özelde yazayım bulursanız benim yaptığım gibi yaparsınız
Boncuk3434 Hhh03 bugün 12 gün oldu kanamam 1 hafta sürdü düşüncem ben kendimi iyi hissediyorum 3.5 yaşında bi oğlum var biliyordu kardeşini şimdi yok diyemem travma yaşamaması in çünkü hiç bi problem yoktu kullandığım bi alerji ilacından şüpheleniyorum şuan bakalım nasip kısmet
nisaaa5400 Hhh03 canım ben iki kere bebeğimi kaybettim geçen dönem eylülde kürtaj oldum şubatta hamile kalmıştım maalesef 40 gün önce yine kürtaj oldum adet olmayı beklıyorum
Deniz315 Benimde tam 6 ay sonra hamile kaldım korunduk ilk üç ay sonrasında korunmadık ama insan hemen hamile kalamıyor çünkü rahim zarar görüyor ben kürtajdan önce tek birliktelikte hamile kalmış insandım düşünün
Diririiririm Hhh03 amin inşallah etmem mi rabbim kimseyi bu hasretle bırakmasın tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah