vilanelle Medinedemrl ne de güzel anlatmışsınız. İnşallah bebiş size her şeyi unutturacak kadar güzel duygular yaşatır
Medinedemrl vilanelle Amin çok teşekkür ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeyi başkalarıyla paylaşmaktan mutlu olurum ki herkesin kafasındaki soru işaretlerini elimden geldiğince bir nebze de olsa azaltabileyim. ☺️
Hhh03 Buseemm nedense hep 6 haftalıkken durmuş kalp atışları okuduklarım kadarıyla neden acaba Rabbim sağlıkla kucağınıza doldursun çift çift inşallah
dika vilanelle her doktor farklı söylüyor 6 ay sonra korunmayin bence sonra biraz zor oluyor 1 defa adet olun sonra gebelik düşünün o süreçte tutarsa tuttu tutmazsa zaten ay geçiyor benim doktorum 1 defa adet ol rahim kendini toparlar dedi bende öyle yaptım gebeyim şuan çok şükür ünlü kadın doğum doktorları da diyor 1 defa adet olun sonra gebelik düşünün
vilanelle dika ben de böyle düşünüyorum ama ben 95 kiloyum bu süreçte 70lere düşüp kalsam iyi olur diye düşündüm çünkü 10 haftalık hamilelik bile beni balon gibi yapmıştı korktum açıkçası kilolu tekrar hamile kalmaktan, sizce nasıl düşünmüşüm
dika Hhh03 Mart ayında kürtaj oldum Nisan ayında ilk adetim oldu Mayıs ayında gebe kaldım sadece 1 adet geçirdim oda rahim kendini toparlayıp yenilensin diye
Hhh03 dika negüzel darısı bize inşallah vakumlu kürtaj mı oldunuz acaba kürtaj sonrası önericeğniz bişey varmı
Hhh03 [silindi] gebelikten önce bende kullanmıştım devlette folbiol vermişlerdi onun yorumlarıda pek iyi değil 1 kutu ondan içmiştim gebelik gesinleştikten sonrada imom multivitamin kullanmıştım
dika Hhh03 vakumla kürtaj nasıl oluyor bilmiyorum özel de kürtaj oldum ben anestezi verdikleri için uyudum kalktığımda sancım vardı 15 gün kanamam oldu benim 23 Mart’ta kürtaj oldum 23 Nisan’da ilk adetim oldu adettim bittikten sonra 1 veya 2 ci günüydü hatırlayamadim hacamat yaptım kadın hastalıkları bölümlerine çok şükür iyi geldi o içine biriken kirli kan ödem felan hepsini aldı sonra hamile kaldım ben sadece bunu yaptım
dika Hhh03 bu patoloji sonuçunda sanki hiçbirsey çıkmıyor benim kinide gonderdiler bir ay bekledim sonuç geldi hiçbirsey yok dediler ve genelde böyle diyorlarmış anlamadım niye de
dika vilanelle bence iyi düşündünüz o süreçte kilo verin ve size tavsiyem hacamat yapın içinizde ki kirli kanı ve ödemi atar bende öyle yaptım inşAllah hemen hamile kalırsınız
vilanelle dika hacamat çok severim normalde de yaparım. Daha yeni kürtaj oldum ne zaman yaptırayım sizce? Ve de ne sıklıkla yapsam faydalı olur
dika vilanelle ben kürtajdan sonra 1 defa adet geçirdim adet bittikten sonra 1 veya 2 ci günde hacamat yaptırdım kadınsal bölgelere attım isterseniz özelden yazayım size nerelere attığımı bence sizde deneyin
dika Hhh03 amin darısı sizin de başınıza inşAllah üzülmeyin stres yapmayın herşey olacak gönlünüzce olacak 🍀
vilanelle dika valla çok sevinirim ama iyi birini bulmak lazım çünkü bir defasında kafama yaptırmıştım tüm saçlarımı mahvetti kadın:(
Zeyver Hhh03 doktorum 3 ay sonra kal demişti öyle de oldu çok şükür 🌸sakın üzme kendini rabbim en doğru zamanda nasip ediyor 🌸