Nergisim09 Eliffffkkkkkk karar kıldım o markada canım çoğu arkadaşlar onu önerdi adet oldum mu hemen sipariş vericem nasıpse😊😍
Zynpkcn Merhaba ben bir gebenin günlüğü sayfasindan aldim instagramdan ve çok şükür onunla takip yapip hamile kaldim o ay onun folikasitidenkullandjm
Bbk88 Zynpkcn Bazıları o markada pik göremeyip başka marka alıp onda pik görmüşler siz de bir gebenin günlüğünden memnun kalmissiniz kafalar karisik🥲😅
Mlkyl Bbk88 evet olmuş sağ taraftaki yumurtam gelişmişti geçen gün farklı konu için gittim yumurtlama olmuş ama gebelik var mı yok mu kesin değil hayırlı haberler alırız inşallah
Mlkyl Bbk88 bende de olmadı bu ay hem innovita hem bir gebenin günlüğünü kullandım aynı idrarla ama yine bir gebenin günlüğü hep silikti hiç pil olmadı innovita da hep pik gösterdi çatlamadan sonra silik çıkmaya başladı bence innovita daha iyi
Selo25 bence innovita en iyisi. Pikten 14 gün sonra adet oluyorum. Laboquick malesef hassas değil pik günümde bazen göstermiyor, ama innovitayla denedigimde gösteriyor 14 gün sonrada adet oluyorum zaten😓