amayinedeiyiilerledim Kubra912 evet pazartesi sezaryen için gün almıştık ama kızım erken gelmeyi tercih etti🥰 Allah size de kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏼💐
amayinedeiyiilerledim Fundabl evet kasılmalarım 10 dk da 1 geliyordu. Doğumun başladığını anlamamak mümkün değilmiş inanın😅☺️
Kbrbydk amayinedeiyiilerledim merhaba gözünüz aydın olsun💛💛😚 10 dk bir kasilmalarim var benimde düzenli geliyor. Biraz daha siklaşsin diye bekliyorum ama acilmaniz ne kadardı baktılar mi?
amayinedeiyiilerledim Kbrbydk teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏼🥰 benim 1 cm açılma vardı. Az yazalı baya olmuş ne durumdasınız doğdu mu bebiş ☺️
amayinedeiyiilerledim Ozgednc amin aminn Allah razı olsun 🤲🏼🥰 Rabbim herkesi sağlıkla kavuştursun 🤲🏼🌹
Minikkus19 amayinedeiyiilerledim gözünüz aydın Allah analı babalı hayırlı büyütmeyi nasip etsin ne güzel kurtuldunuz 39+3 ben hala beklemedeyim benim kızım gelmek istemiyo☹ Sizn ilk hamilelik anladıgım kadarıyla doğum başlamış neden sezeryan oldunuz acaba merak ettim
amayinedeiyiilerledim Minikkus19 çok teşekkür ederim sizde sağ salim kavuşursunuz inşallah 🤲🏼🥰 çatı darlığı sebebiyle 🙂
Kbrbydk amayinedeiyiilerledim evet bende doğum yaptım😊8 günlük oldu bebegim. Size yazdıktan sonra akşam siklasti 5 dk da bir oldu o gece doğurdum🤭
amayinedeiyiilerledim Minikkus19 İnci Mercan 🥰 şu an sarılıktan hastanede yatıyoruz dua et bize teyzesi🥺🤲🏼
Minikkus19 amayinedeiyiilerledim yaa Rabbim şifalar versin inşallah biran önce toparlanır minik ya korkma bir günde düzelir Allahın izniyle Allah kolaylık versin İsmi de çok güzel masallah adıyla yaşasın prenses 😍