Enfal_06 Tutaste_ ben çok çay içen biriydim gebelikte zararlı olduğunu bilmiyordum demirim çok düşük çıktı doktor çok mu kafein içiyorsun dedi sesimi etmedim sabah akşam içiyorum demir ilacıni düştümü kolay kolay toparlanmıyor demir düşüklüğü
Tutaste_ Enfal_06 doğrudur ben aksina içmiyorum bi haftadır sarmış durumdayim.ama.icmiycem.ozaman yapcak bisey yok gidip kan veriyim.ben eniysi haftaya
kardelengurler7 Tutaste_ doktorum bana azaltabildigin kadar azalt demişti çay kahve abur cubur asitli içecekler bence sizde azaltmayı deneyin fazlası kansızlık yapıyor bildiğim kadarıyla
Tutaste_ kardelengurler7 hic bişey içmiyorum aslinda caydan başka ne abur cubur ne kahve içmiyorum sigarayi biraktim içmiyorum şuan çaya sarmış durumdayim 😀😀azalticam insallah
06Pembemavi80 Tutaste_ limonlu için bence. Limonlu çayın daha iyi olduğunu biliyorum.bende kahvaltıda ve akşam bı bardak içersen limon sıkıyor öyle içiyorum
HmerveK Tutaste_ Demir sayısını düşürür. Bebeğiniz 4 aydan sonra demire çok ihtiyacı var. Sizden beslenecek. Demir bağlama kapasiteni düşürürsün. En azından küçük bardakta içmeye başla kendini hazırla. İçine de limon at ki demirini çok fazla etkilemesin☺️
Zynpkcn Bende sıkıntı olmadi valla cok iciyorum cayi demir ilaci vs içtiğim icin iyi cikiyir tahliller yani
Zynpkcn Tutaste_ Seker kullanmıyorum genel olarak ama cayi iciyorum hamilelik basinda icmedim cok ama suan iciyorum canim evet biraksam yada azaltsam iyi ama
Aysegul166 Tutaste_ valla ben günde 20 bardak içiyodum ilk haftalardan itibaren 30. Haftaya kadar falan içtim galiba sonra canım istemedi bide içecek insan olmadı yanımda ama bi zararını görmedim şimdiye kadar