Sumisali_ Feride_01 ikinci gebeliğimi aynı bu şekilde öğrendim.Bence var hayırlı olsun Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah 🤲
Btlshnnn Feride_01 ikinci gebeliğimi böyle öğrendim kan da 35 çıkmıştı çok küçüktü yani kan verin net olsun yada bekleyin 2 gün sonra idrar testi yapın bir tık koyu olur net olur size de Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🥰
_Mother_ Feride_01 hangi marka bu canım benimde 2 Haziran da böyle çıktı prodoctor marka bekledikçe daha da pembe oldu çizgi kan verdim 48 çıktı inşallah seninde kanda pozitif çıkar testin pozitif duruyor çünkü
Feride_01 Btlshnnn gözyaşım pıt Şuan bebeğimi 4 aylık kaybettim rabbim yerini doldursun isteyen herkese nasip etsin
Btlshnnn Feride_01 başınız sağolsun yeri sağlıkla dolsun 🤲🏻sağlık sorunu mu vardı ona göre varsa hemen önlem alınız pıhtılaşma vs
Feride_01 _Mother_ Buda prodoctor canım 2 tane aldım bugün regl gunumdu beklemek istiyordum dayanamadım yaptım ilk dakikada böyle çıktı
_Mother_ Feride_01 pozitif canım o zaman hayırlı olsun çünkü prodoctor kuruma çizgisi bile çıkarmıyor
Feride_01 Btlshnnn bütün tahlillerimi yaptırdım canım hiçbir sorun yoktu yinede tekrar yaptırırım teşekkür ederimm😊
Feride_01 sacmalamakizim peki bişey sorucam ben ilk hamileliğimde bir sürü belirti yaşadım yerleşme kanaması bile Şuan hiç belirti yok normal dimi