• Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum

BesteCanerKutluzolu

YazCilegi
İnsanların üstüne gitmeyin bence bu kadar. Yanlış yorum saçma yorum yapabilir acil yazılmayacak bir durum olabilir ne olursa olsun cevap vermek zorunda değilsin kimse kimseye o da hamile bir arkadaş hamile bir bayanın üzerine bir sürü insan aynı anda gidip onun modunu düşürmek insanlığa sığmaz kendi yanlış yaptığını farketmiştir zaten

HlyaracGzel ya egolu, bosa ego. Tuhaf biri ben diyorum bu kadin mikser diye. Baska insanlarda diyince gruplasti oluyor gorunen koy klavuz istemiyor. Sen kimsim bu neyin havasi ya? Hakaret ediyo uslubu kotu biz uyarınca laf yapinca batti mi oluyo heee batti napcan cikarcakmisin. Mahalle karisi resmen

Esrakayikci ay etiketLemesen bakmam artık o kadar saçmaLık yani 😂 kız kendi kendiLerini yediLer bende anLamadımki hüsniye abLayLa sohbet ediyoz araya haLa Laf sokuşturuyoLar tın tın tın mahaLLe karısıyım La sizene amaaa sokak ağızLıyım sizene kafayı yemişLer cidden psikoloji bitmiş bunLarda acıdım haLLerine o yüzden karşıLık wermiyorum 🙈🙈 şimdi bak neler dicekler daha bu msjın aLtına 😂tutamıyoLar bacım ağızLarı cırcır oLmuş 🙈 neyse boşwer sende ben dedğm gibi görmüyorm değmez

deletedmom11 rezilsin ya rezil. Edepszi arsız. Sus be kadın sus ya! Biraz edebini topla, ahlaksızlığın lüzumu var mı? Kadınlığını bil, annesin anne! Bir kadının edebi olmazsa hiç bir şeyi olmaz. Yazık ya 👊

HlyaracGzel senin edepsiz oLduğun gibimi çanakçı 😂 ay haLa Laf yetiştiriyosunz bitmediniz bi git başka yerde otLan yeter ya gerçekden baydınız uğraşmayın ne yazıp çizdiğim size batmıyo

HlyaracGzel edepsizLik ne demek türkçeden haberiniz warmı hayırdır edebi sizdenmi öğrencem sizde oLmayan birşeyi başkasına ifade etmenizde ayri bir ironi 😂 neyse sende öt burda ben doLaşıyorm uğraşamıcam hadi cwp yaz yine kız çekinme çemkirrrr 😘😘

Esrakayikci o zaman arkadaşına takmanı şiddetle tavsiye ederim. Kendisinin ayarları bozulmuş tatlım. Zaten onun çanakçılığını yapıyordun canım benim 👊👊

HlyaracGzel canaklik yapmak ne oluyo 😂 avukatlık degilmiydi o ayrıca ihtiyacı olana takıyorum onda ihtiyaç göremedim ama sana lazim gibi atladığına göre ordan

Offf valla sıkıldım şu konuyu hep ğstte görmekten vazgeçin şu polemiklerden tartışmalardan yaa herkes hamile kendinizi düşünmüyorsanız karnınızdakini ve karşınızdaki bebeği düşünün susun. Yazık gerçekten.

Obsesifk tatLm ben profiLime gir bak istersen doLanıyorum başkalarına yardm ediyorm araLarda sürekli durmadan etiket yapan we terbiyesizlikle hakaret eden onLar we hiç hoş değiL çocukLuk işte susuyorum ısrarLa dewam ediyoLar benmde bi sabrım war takdir edersin ki

Obsesifk kusura bakmayın Hanfendi haklısınız. Ben de böyle bir durumun içerisinde yer almak istemezdim. Rahatsızlık verdiğim başkaları da var ise onlarda kusuruma bakmasın.

deletedmom11 valla oludukça bana bile dert oluyor yani strese giriyorum konuya dahil olmadığım halde eminim başka hamilelerde vardır böyle olan bebekleri düşünün görmezden gelin benimse bir çok gördüğüm sinirlendiğim sevmediğim şeyler var gözümü kapatıyorum görmüyorum sizde öyle yapın 🙏🏻 HlyaracGzel

deletedmom11 Konuşmalarını gördükçe kadınlığımdan utanıyorum. Ne seviyesiz bi kadınsın sen. Admin nerde Allah aşkına ya şu kadını engelliyormusunuz ne yapıyorsanız yapın. Milleti rahatsiz etmeye ne hakkın var senin seviyesiz kadın.