Nur8948 Sarina98 valla bende çok istiyordum ve sıfır almadık da ikinci el elele marka aldık çok uyguna ve de tertemizdi yine de güzelce temizledim tekrardan çok da güzel hoşuma gitti hani bebiş yatmasa da onu çalıştırıp izleyesim var 😁😁😁 çok güzel birşey sinekliği var ninnisi var vs. Ayrıca sallanmasını istemiyorsanız da öylece dururken de kullanılabilir sallanmak zorunda da değil ,güzel geliyor bana bence yani tercih meselesi tabi yine 🥰
tugcesakzci Aerithma vardır bence ya araştırın bi. Gerçekten büyük kolaylık oldu benim için 6 aydır bizde anakucağı+kanguruya 1500 falan ödedik heralde toplam. Kanguru normal fiyatı 5-6 bin anakucağı da 4 bin liraydı. Parayı verecek belirli bir süre sonra kullananayacaktım duracaktı evde 2. El de satılmıyoreöok fazla burada. Hatta bence bahsettiğim sayfaya sorun belki yurtdışı kiralamaları vardır
mickey tugcesakzci Ben sitesine girip baktım sizin söylediğiniz fiyatı aylık olarak alıyor ama. 6×1500 şeklinde
Sarina98 Benim için ne kullanışlıydı diyeyim Süt sağma makinası Puset Alacaksanız mutlaka kolay ve daha rahat kullanabilir taşına bilir bebek arabası alın. Çok iyi bi kanguru almak lazım bebek rahat etmesi için Eğer sürekli bebek arabası ile dolaşmayacaksanız. Birde giyimleri 3-6 6-9 ala bildiğinizce büyük alın. 1 defa giyiliyor yoksa
asennaa Göğüs pedi sütünüz olunca gerekli, benim kıyafetlerim kullanmadığım zaman sürekli batıyor, o yüzden şart. Lansinoh kreme de ben doğumdan 2 hafta önce başlamıştım, baya nemlendirdi, doğumdan sonra da biraz kullandım sonra gerek kalmadı
Nur8948 glycnkrt Aerithma elektrikli sallanan Ana kucağından memnun kalan çok kişi var cnm bir kaç yorumla silme hemen kafandan bence . Bende elektrikli sallanan Ana kucağı aldım sıfır almadm uyguna geldi bayağı o yüzden ama bence güzel birşey. Çoğu arkadaşımın bebeği onda çok güzel zaman geçiriyor ayrıca sallandırmak zorunda da değilsin. Yine sizin tercihiniz tabi ama bence güzel belki sizin bebeğiniz çok sever kim biilir 🥰
Aerithma Nur8948 kiralanabiliyormuş sanırım onlara bakacağım ya da alırım eğer sevmezse içinde durmazsa iade ederim artık. Doğduktan sonra bakacağım teşekkür ederim çok. 🙂🙂
Caglab metemom_ ilk kızımda her şeyi tam yaptım ama ana kucağı yani puset bence de o kadar da gerekli değil. 6-7 ay kullanacağın bir şey. Şimdikine almayacağım ve ablasının oto koltuğu var doğumdan itibaren kullanılan onu kuracağım.zaten doğduktan sonra kış olacak.arabasına bindirip ne kadar gezdireceğim🙄
meltewsu Gzmmgzmm Instagram’da birisi (sanırım çocuk doktoruydu) bu sallanan Ana kucaklarinin bebeğin etrafı gözleriyle takip etmesini engellediğini söylemişti. Bebeğin zihinsel gelişimi için gerekli etrafını gözlemesi ve gözlerini sağdan sola soldan sağa hareket ettirmesi. O sebeple ben de gelişim geriliği veya tembelliği yapacağını düşünüyorum
Gokayy Yara olmamış göğüs ucuna kremi gereksiz bulmuştu hastanedeki ebe. Ve biberon emzik vs şeyleri de ihtiyaç duyunca alın demişti. Ayrıca göğüs için kalkan gümüş kapak vs bunların hiçbirini onermedi. Pamukla temizleyin ve mümkün olduğu kadar hava aldırın dedi.
Gebektos67 ZeynepDuru17 gayesblog busraaa10 ben kamera alma konusunda çok kararsızım. Hacklenip bebekleri izleyip bebeklerle konuşan insanların videolarını gördüm. Çoj istiyorum aslında kamera ama güvenilir bir yazılım geliştirilirse ancak öylw sanırım. Ama yorumunuz çok kıymetli dikkate alacağım
BirAskMasali1323 metemom_ O konuda evet haklısın canım anca kocalar taşır 😂yani ben tasiyamam kocama tasitirim anca ben biraz büyüyünce kanguru alırım onla dışarda gezerim acaba kanguru kaç aylıktan sonra kullanılır bı fikrin var mı canım…Evet yerde kapliyo ikinci bebeğe saklarım düşüncesi olmasa insan letgo ya yada dolap uygulamasına katar satar 2. El diye ama işte sonrasini da düşünüyosun
metemom_ BirAskMasali1323 kanguru ilk üç aydan sonra kullanılıyor canım bende kanguru tercih edeceğim
isilaybestee metemom_ araba koltuğumuzda var doğumdan itibaren diye aldık ama bebek ona oturamıyor puset o yüzden kesinlikle gerekli bence arabada seyahat edebilmesi için biz kullanıyoruz elimiz ayağımız oldu diğer türlü çok güvensiz 😇
Nur8948 Aerithma o da çok mantıklı bnm olduğum yerde kiralama olmadığından satın aldım. En kötü işim bitince bende satarım yada sonraki çocuğuma saklarım napayım 😁😁
Masalikom Gzmmgzmm kremi silmene gerek yok oyle kullanabilirsin Ben kizimda kullanmistim silmeden ama kizim anladı heralde emmek istemedi bende gogus pedi kullandim kendi sutumden iyilesiyordu hic zorluk cekmedim o yuzdende oglumda almadım krem
Kalbimxkk23 Masalikom evet bugün ebe banada öyle dedi anne sütünü sur göğüs ucuna oda iyilestiriyir dedi
Kalbimxkk23 Gebektos67 ana kucağı almadım düşünmüyorum gümüş kapak göğüs ucu için zaten göğüs ucu kremi alıyorsun ona ne gerek var bı pijama takımı var yok iki takm bide uzun lohusa gecelik buda biraz saçma tammam tercih meselesi ama bu illa şart değil ve şart gibi herkeze sunulmasida doğru değil