asennaa Puseti ben çok kullanıyorum, doğumdan sonra 10. günden itibaren oğlumla yollardayız, yürüyüş yapıyoruz 😀 ayrıca ev içinde bile kullanıyorum ana kucağı gibi 😀
BirAskMasali1323 metemom_ Bende tam tersi çok seviyorum çok hoşuma gidiyo puset gerekli yada gereksiz..heleki hastaneden çıkınca baba tasiyoya o kadar hoşuma gidiyordu yada sokakta babalar tasiyo bilmiyorum ben seviyorum puseti
metemom_ BirAskMasali1323 çok ağır ya hemde katlanır bir şey olmadığı için evde koyacak yer bulamıyorum
Aerithma gayesblog tam da almayı düşündüğüm şey ya cidden kullanışsız mı çok kararsızım oğlum doğduktan sonra alırım diyordum böyle bir kaç yazı daha gördüm.
tugcesakzci Aerithma kiralaminiden kiralayın sevmezse gönderirsiniz. Ben öyle yaptım sıfır paketli ürün geldi
gayesblog Aerithma bence kullanışsız. Bebek ne kadar da olsa anne sıcaklığını istiyor. Boşuna para vermeyin derim
glycnkrt Aerithma bence elektrikli olan kullanışsız. bende babyjörn muadili aldım 8 ay kullandık sonrasında tehlikeli hareketler sergiledi kızım kaldırdım. ikinci hamilelik yine kullanacağım.
Nur8948 glycnkrt Aerithma elektrikli sallanan Ana kucağından memnun kalan çok kişi var cnm bir kaç yorumla silme hemen kafandan bence . Bende elektrikli sallanan Ana kucağı aldım sıfır almadm uyguna geldi bayağı o yüzden ama bence güzel birşey. Çoğu arkadaşımın bebeği onda çok güzel zaman geçiriyor ayrıca sallandırmak zorunda da değilsin. Yine sizin tercihiniz tabi ama bence güzel belki sizin bebeğiniz çok sever kim biilir 🥰
BirAskMasali1323 metemom_ O konuda evet haklısın canım anca kocalar taşır 😂yani ben tasiyamam kocama tasitirim anca ben biraz büyüyünce kanguru alırım onla dışarda gezerim acaba kanguru kaç aylıktan sonra kullanılır bı fikrin var mı canım…Evet yerde kapliyo ikinci bebeğe saklarım düşüncesi olmasa insan letgo ya yada dolap uygulamasına katar satar 2. El diye ama işte sonrasini da düşünüyosun
Annesloading metemom_ bizim arabada duruyor Bnde. Bazen uyuyunca onla taşıyorum 2 aylık Şuan taşıyabiliyorum sonrasını bilemem yorulunca yere koyabiliyorsun ama kolda olunca koyamıyorsun 😄😄
Aerithma metemom_ ana kucağı yerine pusete yatırmak daha mantıklı gelmeye başladı bana artık. Arkadaşım iki bebeğinde de böyle yapmıştı. Ben hala kararsızım.
busraaa10 Gebektos67 16 günlük bebişi olan bi anne olarak deneyimlerimi yazmak istedim ☺️🫶🏼 Bence kamera kesin alınmalı en başta çok işime yarıyor benim sütüm gelmedi mama destekli gidiyoruz göğüs pedi almışım gereksiz 😂 bide hastaneye götürdüm sanki akıcak sütler 😎😂 Göğüs ucu kremi lansinoh aldım yani yine de yara oldu baya canım acıdı 1 hafta kadar bu sürede gümüş kapakları kullandım yaralar kıyafete değip tahriş etmesin diye ama asla engellemedi yaraları bunlar Juno aldım ilk 10 gün çok işime yaradı kusmasından korktuğum için ama şuan asla içinde yatmak istemiyor boşuna para 🥲😂 aklıma gelen bunlar 🤩
Gebektos67 ZeynepDuru17 gayesblog busraaa10 ben kamera alma konusunda çok kararsızım. Hacklenip bebekleri izleyip bebeklerle konuşan insanların videolarını gördüm. Çoj istiyorum aslında kamera ama güvenilir bir yazılım geliştirilirse ancak öylw sanırım. Ama yorumunuz çok kıymetli dikkate alacağım
Aerithma gayesblog evet sanırım almayacağım onun yerine pusetine yatırırım diyorum. Çoğu kişi de böyle yapıyormuş.
tugcesakzci Aerithma vardır bence ya araştırın bi. Gerçekten büyük kolaylık oldu benim için 6 aydır bizde anakucağı+kanguruya 1500 falan ödedik heralde toplam. Kanguru normal fiyatı 5-6 bin anakucağı da 4 bin liraydı. Parayı verecek belirli bir süre sonra kullananayacaktım duracaktı evde 2. El de satılmıyoreöok fazla burada. Hatta bence bahsettiğim sayfaya sorun belki yurtdışı kiralamaları vardır
Aerithma glycnkrt hiç almam belki bilmiyorum. Yurt dışında olduğum için ailem gelemeyecek ben tek olucam o yüzden alırım diyordum hani bebek yatarken ben günlük işlerimi yaparım ederim diye ama çok olumsuz şeyler okudum duydum o yüzden vazgeçtim sanırım artık. Arkadaşım da pusetine yatırıyor bende öyle yaparım herhalde.
Sarina98 gayesblog benim hep hayalimdi sallanan Ana kucağı ama param bir türlu kiyamiyordum😂 eşimin arkadashi hediye etti sağolsun. Bilmiyordu istediğimi. Benden olsa yine almayacaktim
Nur8948 Sarina98 valla bende çok istiyordum ve sıfır almadık da ikinci el elele marka aldık çok uyguna ve de tertemizdi yine de güzelce temizledim tekrardan çok da güzel hoşuma gitti hani bebiş yatmasa da onu çalıştırıp izleyesim var 😁😁😁 çok güzel birşey sinekliği var ninnisi var vs. Ayrıca sallanmasını istemiyorsanız da öylece dururken de kullanılabilir sallanmak zorunda da değil ,güzel geliyor bana bence yani tercih meselesi tabi yine 🥰
glycnkrt Aerithma puset bende de vardı bende ona güvenip bırakamadım beli çok boşta kalıyor diye. zaten 6. aydan sonra oturmaya başlayınca pusette tutamadım. mutfağa tuvalete falan nereye gidersem içindeydi çok rahat etmiştim.
Minikkk41 gayesblog her bebekte farklı olabilir bence ben kızımda çok uzun süre kullandım elim ayağım olmuştu
Nur8948 Essidiey şöyle söyleyeyim size süt fazlaysa alınması gereken bir ürün değil süt sağma cihazı azsa da çoğaltmak için rutinleştirme desteği. Mesela bende göğüs ucu da çok yok onunla doğum yaptığım ilk anda destek alıp süt çıkmasını da sağlayacağım. Ayrıca Allah korusun ama diyelim bebeklerimiz küvezde kaldı sarılık vs olduğunda büyük destek olacak doğum sonrasında da alınır elbet ama o paniğe strese gerek olmadığını düşünüyorum ben şahsen ve de malum herşey sürekli pahalandığı için ben çok erkenden aldım şimdi 2 buçuk katı oldu cihaz iyi ki önceden almışım. Çoğu şeyi öyle yaptım hatta. Tavsiye ederim arkadaşlara da 🙏