Dileksunaa00 Testi yapan yer aradı daha büyük bir labaratuvar a göndericez dedi acaba yanlışlık olma payı var mı?
Alone Dileksunaa00 normalde öyle birşey olmaz. Sanırım laboratuvarlarında sorun var cnm. Başka yerde yine kan ver sen
turkan403 Dileksunaa00 o zaman vardır ya geç döllenme olmuştur bence benm hemen cikmadi yarm saat sonra filan beliriyo oda kuruma çizgisi heralde
tugcesakzci turkan403 2 sine idrarı fazla damlatmışsınız, biri de bozuk çıkmış siz direkt kan verin bu testlere göre direkt negatif çünkü
_Mother_ Dileksunaa00 etken gebeliğin markası ne canım merak ettim yani farklı markalarda pozitif çıkıp kanda negatif çıkması tuhaf olmuş ilk 5 dakika da mimokusti çizgiler
Dileksunaa00 _Mother_ erken gebelik vision diye bir marka sanırım v ile başlıyordu ilk 5 dakika da çıktı hepsi
mom-2024 Dileksunaa00 önce kanda sonra idrarda çıkar. Eğer idrarda çıkıyorsa kanda negatif olma imkanı yok ki belki kan tahlili yanlıştır bir daha kan ver canım
_Mother_ Dileksunaa00 hmm anladım kötü bir tecrübe olmuş ben Kasım ayında yaşamıştım ama farklı marka değil aynı markaydı testte pozitif kanda negatif çıkmıştı inşallah sağlıkla gebe kalırsın canım
sweetmom_ Dileksunaa00 geç döllenme olabilirim adetiniz geçti mi? Bir hafta ya da 10 gün sonra tekrarlayın kan testini. İnşaallah hayırlısı olsun.
_Mother_ Dileksunaa00 olabilir canım zaten testte pozitif çıkıp kanda negatife kadar hızlı düşüş olmaz kimyasal da benim prodoctor erken gebelik testinde seninki gibi çizgi çıktığında betam 48 di
Dileksunaa00 _Mother_ eger regl olmazsam birdaha test yapıcam onda da net şekilde çıkarsa ve kanda olmazsa ne yaparım bilmiyorum belirtilerimde var şaşırıyorum
_Mother_ Dileksunaa00 hastanenin arayıp büyük laboratuvara göndereceklerini söylemiştin sonucu yanlış olabilme imkanı var mı acaba