Derya3535 Yaprakdokumuseverr benimde doğuma kadar 2.5 olucak ama doktorum niyeyse korkutma çabasında.
Yaprakdokumuseverr Derya3535 2 den sonra yapıyolar ya keşke başından niyetini belli etseydi doktorunuz
Feras23 Yaprakdokumuseverr Sürekli zam geliyor hastaneye cok sacma 🤦♀️ ben sezeryan icin tarih aldim carsambaya 🥳 sende en kısa zamanda dogurursun insallah🫶🏼
Yaprakdokumuseverr Feras23 neyseki yırttık zamdan 😅 sizin kaçıncı hafta oluyo? Ay inşallah hayırlısıyla çok güzel doğumlarımız olsun 🫶🏻
Feras23 Yaprakdokumuseverr 39+4 gün olucak olucak ozaman. İnşallah güzel dogumlarimiz olsun güzel hatirliyalim🫶🏼🥹 senin sanci cıkmadimi suni sanci olmadan dogurabilirsin umarim inatci cıktı senin bebiş gelmiyor🙊
Yaprakdokumuseverr Feras23 Çıkmadı :( evet en büyük korkum bu çünkü ilk doğumda da sancım olmadı inşallah sudan önce sancım gelir
Zeynepp36 Yaprakdokumuseverr hangi ilçedeki Medipol acaba öğrenebilir miyim birde zamdan etkilenmemek için önceden anlaşma yapılabilir mi bilginiz varmı
1Sendemi2 Yaprakdokumuseverr ismini görünce doğurdun sandım. Hadi hayırlısı ile gelsin. Benim temmuz donu görünüyor doğum zam gelirse etkilenecegjm acaba önden anlaşma yapar mı ki hastane ?
elmaelmaelma 1Sendemi2 Medipol için soruyorsanız şubeye göre değişiyor mu bilmiyorum ama Bahçelievler için daha biz sormadan, fiyat sabitleme yapamıyoruz demişlerdi. Başka bazı hastanelerde yapılabiliyor.
Yaprakdokumuseverr 1Sendemi2 aminn 🫶🏻 maalesef yapmıyolar keşke önden ödeme seçeneği olsa ya da paket ama yokmuş sormuştum
Kutsal_koc Yaprakdokumuseverr yaa bende sezaryen oldum çok korkuyordum zaten sezaryenden maalesef biraz doktor bide farklı şeylerden yaptılar bende normal çok istiyordum Ssvd yapanları görünce cesaret alıyorum sürecinizi inşallah istediginiz şekilde gerçekleştirip paylasanirsaniz çok sevinirim bize de umut olur 🙏🏻