YeniGelinMeselesi tubaysima 5-6 takım almıştım bende Allahtan abartmadım yani ama onlar bile giydirilmiycek muhtemelen😅😮💨🥲 birde çok özenerek aldım🥲 neyse 2.ye kısmet artık🤣
tubaysima YeniGelinMeselesi aynı almışız ben de o civarda aldım😅 aynen olsun ikinciye Allah nasip ederse 😄
YeniGelinMeselesi Yaprakdokumuseverr ayaklı alt almıştım zıbın altına onlardan giydirip çıkartırım dışarı diyorum bende doktora falan yani evde de zıbın bez sadece üstüne müslin örtü birde yeter dşyoruz ama görücez😌😮💨
Selma2412- YeniGelinMeselesi benim kontrolüm vardı canım doktora gittik çatlıcaktı bebek sıcaktan yine zıbınla bıraktım bebeği aşırı sıcaklar var gerçekten bir kaç gün öncesine kadar yenidoğan takım giydiriyordum suan asla giyilmiyor
YeniGelinMeselesi Selma2412- o zaman ben artık dışarı çıkarırken sadece zıbın üstüne müslin örtü örterim o şekilde başka yolu yok yani😮💨😶🌫️
YeniGelinMeselesi tubaysima annelik iç güdüsü göz kararı yeter dedik herhalde😂😂 nasiipp hele bunları doğuraydık😮💨🤣
YeniGelinMeselesi Bebekveben ah kıyamam yazık yaa yavrucak tabii sıcak hasta eder bizde vantilatör var böyle odaya kapı dışına koysakta çalışsa mı diyorum çarpar mı birde acaba ama 😮💨🤭
YeniGelinMeselesi sacmalamakizim tabii klimanın faydası var da bizde yok maalesef vantilatör de çarpar mı emin değilim😮💨
sacmalamakizim YeniGelinMeselesi Bilemiyorum canım tam bebeğe denk gelmezse bir şey olacağını sanmıyorum.
YeniGelinMeselesi Selma2412- aaa o zaman şapkasını eldivenini giydirmemek lazım ilerleyen sıcaklarda bez zıbın gün içinde duş aldırıp bolca serinletmrye bakıcaz su kurbağası olcak bizim bebeler 🤣
Selma2412- YeniGelinMeselesi kesınlıkle öyle 🥹 bende her gün yıkamaya çalışıyorum rahatlıyor hissediyorum 🥹
tubaysima YeniGelinMeselesi gerçekten annelik iç güdüsü müslin zıbınlar almıştım terlemesin rahat etsin diye içimize doğuyor demek ki 🥹♥️
YeniGelinMeselesi tubaysima öyle tabii rabbim yüklüyor bize daha kucağımıza dahi almadan en iyilerini düşünüyoruz hep😌🫠
YeniGelinMeselesi Selma2412- yaz annesi olmakta zormuş ya 2 gün önceye kadar ne güzel diyordum aldıklarımı giydiricem şimdi boşuna almışım diyorum keşke ince tulum falan alsaydım😢
YeniGelinMeselesi Selma2412- aynen rahatlar tabii biz koca insanken nasılız onlar ahh ahh kuzularım benim🥲💖
sariniz13 tubaysima yaaa benimde evimin sıcaklığı 29-30 derece arası bende inşallah bu ay sonuna doğururum diyorum evimde çok aşırı sıcak cadde üstü ve her yerden güneş alıyor kendim bile günde 3-4 kez duş alıyorum bebişim nasıl dayanıcak bilmiyorum
tubaysima sariniz13 Allah hepimizin yardımcısı olsun normalde zaten sıcak bi de gebelikle iyice yanıyor insan 😵💫
Melosunannesii YeniGelinMeselesi hastanede sadece giydik hastane çıkışı evim çok sıcaktı bu evimde klima var açarsam giydiririm ancak
YeniGelinMeselesi Melosunannesii yani evin içi sıcaksa zaten giydirilmiyor maalesef bende burdaki tecrübelere dayanarak hastanede giydiricem bitek eve geçince bez zıbın üstüne müslin örtü olarak durucak çünkü evim çok sıcak klima da yok🥵
YeniGelinMeselesi belginuzun bana hemşire hastnae çantasına ebeye berilcek olana uzun kollu takım 5li olandan bir ince battaniye birde kalın battaniye koy dedi geçen gün üşürler yenidoğanlar doğumhane de serin oluyor dedi bende öyle koydum