Ruyagibi1 YeniGelinMeselesi pamuklu ince kıyafetler giydirdim yeni dogan seti yelek zıbın bez pijaması idi fazla sürmedi düşmesi zaten 3 güne düştü ondan sonra ful zıbın bez gezdi boynu koltuk altları hep pişik oldu kilo aldıkça da soyma bile oluyor terlemeden
YeniGelinMeselesi Ruyagibi1 maşallah çabuk düşmüş 😌 Olur tabii ya bu sıcakta ah ah bakalım yaşayarak görücez annelik iç güdüsüyle de anlarız herhalde 🤭🤭
YeniGelinMeselesi OguzMoms ben kısa kollu zıbın almadım giydir çıkar zor oluyor dediler sıfır kol aldım hep bende öyle giydiririm o zaman kendim evde askılı şort zor duruyorum çocuğu sarıp sarmalayamam yani😅
YeniGelinMeselesi hayalim35 Anladımm artık birzda yaşayıp görücez bilseydim böyle olcağını hiç uzun kollu almazdım hastane çıkışı hariç 😅
hayalim35 YeniGelinMeselesi çok fena ama vücudu hepsi kızardı sıcaktan artık yatırınca klimayı açıyorum ona yatamıyor sıcakta
YeniGelinMeselesi Meyranas evet bende o fikirdeyim nasıl alışırsa öyle gider çocuk bu havada üşümez yani mantık var sadece yenidoğan ilk günleri biraz dikkatli geçiril bi daha full zıbınla tutucam yazın zaten 😄
YeniGelinMeselesi Lavinya_21 anca iyi geliyordur ya bebişler de sıcaklıyor isilik olurlar Allah korusun çok sıcakta😮💨😌
huysuz__ YeniGelinMeselesi yaz kış dört mevsim müslin örtü işe yarıyor😅 4-5 adet almanız yeterli olur. Bide pike tarzında pamuk ince battaniyeler var e bebekte onlardan da 3 tane alırsanız iyi olur .
YeniGelinMeselesi huysuz__ müslin 5-6 tane var ya çok şükür 😂 ince penye battaniye de var 2 tane yetmezse ekleriz tabii😌
YeniGelinMeselesi tubaysima valla aldığım takımlara pişman oldum açıkçası bilseydim hep daha ince müslin tarzı kıyafet alırdım dışarıda giydirmelik 🥲
YeniGelinMeselesi metemom_ sleepy aldım ben annem teyzem falan hep ondan memnunlardı bende ilk onla başlıyım dedim tabii alerji yaparsa baby turco vs denemeyi düşünüyorum etrafımda kullanıp memnun klanlar çok 😌
YeniGelinMeselesi tubaysima 5-6 takım almıştım bende Allahtan abartmadım yani ama onlar bile giydirilmiycek muhtemelen😅😮💨🥲 birde çok özenerek aldım🥲 neyse 2.ye kısmet artık🤣
Myrtle YeniGelinMeselesi 26 gunluk kizim, ev su an 28 derece gosteriyor. Askili zibinla duruyor haftasonundan beri. Dun disari cikinca tisort corapli alt giydirdim cocuk terden mahvoldu. Şort almam lazim disarida giydirmek icin de.
Yaprakdokumuseverr YeniGelinMeselesi Nasıl alışırsa öyle gider ilk oğlumu mayıs sonu doğurdum 40 çıkana kadar tek kat uzun kollu yetti sonrası yazı hep zıbınla geçirdi. Asla kolay kolay hasta olmaz. Şimdi 2.yi doğurucam belki uzun kolu 40 gün bile giydirmem aşırı sıcak yazık bebeklere de. Ayaklarını sıcak tutmak yeterli oluyo.
YeniGelinMeselesi Yaprakdokumuseverr ayaklı alt almıştım zıbın altına onlardan giydirip çıkartırım dışarı diyorum bende doktora falan yani evde de zıbın bez sadece üstüne müslin örtü birde yeter dşyoruz ama görücez😌😮💨
Bebekveben 5 sene önce 7 Haziran’da doğum yaptım evimiz çok güneş alan yazları durulmucak kadar sıcak bir ev kızım 20 günlükken ateşlendi asla düşmüyor ateşi doktore götürdük gidene kadar arabada klima açık olunca düşmüş meğer çocuk evde terledigi için ateslenmis hemen klima taktirdik hepte klimalı odada uyuttum yukarı verdim klimayı tam üstüne gelmedi
YeniGelinMeselesi Bebekveben ah kıyamam yazık yaa yavrucak tabii sıcak hasta eder bizde vantilatör var böyle odaya kapı dışına koysakta çalışsa mı diyorum çarpar mı birde acaba ama 😮💨🤭
sacmalamakizim YeniGelinMeselesi Kızımı ağustosun sıcağında doğum yaptım, ilk doğduğu zamanlar tulum giydirdim uzun kollu, evin içi klima olduğu için serindi çünkü, tulumlar olmayınca yazlık giydirdim, çünkü isilik oluyordu baktım uzun kollu giydirince.
YeniGelinMeselesi sacmalamakizim tabii klimanın faydası var da bizde yok maalesef vantilatör de çarpar mı emin değilim😮💨
Selma2412- YeniGelinMeselesi Sakarya da yaşıyorum 2 hafta önce doğum yaptım giydirdim yenidoğan diye incecik alt üst takım çorap giydiriyordum eldiven de yüzünde vücudunda ellerinde nokta nokta sivilceler çıktı 13 günlüktü daha doktor sıcaktan olabilir dedi o günden sonra sadece zıbın giydiriyorum gece yatarken alt üst ince takım giydirip üstüne sadece müslin kapatıyorum beline kadar çorap eldiven şapka kullanmıyorum suan hala zıbınla gun içinde hep zıbınla tutup yatarken ince giydiriyorum temmuz ağustosu düşünemiyorum ben su içinde kalıyorum koca koca insanlarız bebeklerimiz napıyor Rabbim yardımcımız olsun bu şekilde giydirirsen de arada ateşini ölç bebeğin üşüyor mu sıcaklıyor mu diye canım
YeniGelinMeselesi Selma2412- aaa o zaman şapkasını eldivenini giydirmemek lazım ilerleyen sıcaklarda bez zıbın gün içinde duş aldırıp bolca serinletmrye bakıcaz su kurbağası olcak bizim bebeler 🤣