Dicle4589 Fatmanuraksu21 bende hep mhrsden takip ediyorum ayda bir gidiyorum sende sık sık mhrs baksan randevusunu bulursun
Dicle4589 Fatmanuraksu21 ireemmtn29 bende normal istiyorum ama biraz açıkçası korkum var ilk doğum olduğu için
esraelt Brcuburci fakültenin kalp Hastanesi’nde yaptırdım 400 liraydı özel muayene. Ama şimdi 600 olmuştur çünkü ben kadın doğuma da fakülteye gidiyorum oranın da 400 dü 600 oldu.
Merve61nc Liliyar birde 1300 TL Muane ücreti aşırı pahalı tüp bebek doktoru olduğu için çok detaylı bakmıyor ultrason da benim hoşuma gitmedi
ireemmtn29 Dicle4589 Dicle4589 hiç de beli olmaz sezeryan olmazsa ne zaman keyifleri gelmek ister Allah bilir 😁 normal olursa benim de 6 eylül bu arada 🥰🥰🥰
Ayseguller Ceren6714 merhaha. Dogumu sabire hocada mı yaptınız? Nasıl geçti sezaryense eger. Bilgiye ihtiyacım var 🙏🏻
Esrass21 Aaa bende sabire hanima gidoyorum 37+2 olucaz yarin bizde . Yarin da randevum var bakalim size alttan muane vs yaptiimi doktor
Ceren6714 Esrass21 çatı muayenesi yapmadı bende yarın kontrole gidicem 13 randevum nst çektik yarın yine çekeriz bende ürtiker çıktı belki bu hafta sezeryan olabilir
Esrass21 Ceren6714 hmm o yuzden yapmamis olabilir belki benin 13.40da randevum ben yine hazirlikli gidoyimde ne olur ne olmaz 😃