gmzekls12 Amanbedunya bende ilkay hanima gidiyorum şuan 8.ayima gireceğim inş şimdiye kadar hep güler yüzlü karşıladı muayene etti çoğunlukla herkes sizin söylediğiniz gibi tepki veriyordu ama doğum için bende emin degilim devam edip etmeme konusunda kendisiyle
Amanbedunya gmzekls12 ya benim iç dış çok dikişim vardı. Onu övdüler diye 40′ım çıkınca gittm parça aldırmaya ama öyle bi azarladı ki hâlâ dikişlerm iyileşmedi morluklar var karnımda çok canım yanıyor deyince doğum yaptn herhalde olcak dikişlerinde düzelmiş ne var bunda diye ukala bi üslupla cevap verdi asla gitmem. Allah denk getirmesin kimseyi o muamele ile
Amanbedunya gmzekls12 eğer mozaik Hastanesne gidiyorsanız Vahap beyi tavsiye ederim çok daha ilgili ve insancıl davranıyor
beysenyil 24 Eylül için Ayşegül hocaya palmiyeden randevu aldım. O zamana 16+2 olacağız, cinsiyet söyler mi acaba ? Bilgilendirir misiniz 🙃
rukiyee23 Ssobyt ilk doğum devlette yaptım gayet memnundum çok iyi ilgilendikler direk acil sezeryana alınınca kendi takipli olduğum doktor giremedi ama ondan sonra dikiş kontrolünde yaşadığım dikiş açıklığı konusunda kendi doktoruma gittim özge karagöz güler e. yatisimi vermişti acildeki doktor kontrol etmeye ve acildeki doktorla takipte kalmıştı. En ilgili doktorlardan diyebilirim devlet hastanesindeki
rukiyee23 Ssobyt özge karagöz güler derim şuan 14 haftaligim ilk dogumumda da kendisine takipliydim artık tanıyor beni görür görmez çok sevecen sıcak kanlı özeli aratmıyor 🌸
sacmalamakizim rukiyee23 Ebru gülerde iyi bir doktor tavsiye ederim devlet olarak, ikinci gebeliğimde ultrason falan verdi diğer doktorlar vermiyor, bir de ilgili bilgi de veriyor her detayına kadar, ama ben şuan özele gidiyorum palmiyeye Akın Karaca’ya.
ZeynepDK Ben gelişim hastanesi Sinan hocaya gittim hamilelik döneminde dogumumda da çok ilgili ve çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Filizkumsal Ssobyt ben ilk kızımda palmiyeye süleyman aslanaa gittim çok iyi bir doktor şuan dogum fiyatlar çok uçtugu için 2. Gebelgmde devlete gectm burcu ulusoy erdogana gdyorum gelişim hastanesindeki sinan erdogann karısı çok tatlı çok samimi bir doktor memnunum