Ozlmylmzz Ozturks canım benimde 36 haftalığız iki haftadır hareketli bazen çok çok var bazende iki üç defa hissediyorum yarın yine kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim
Ozlmylmzz Ozturks inşallah canım benim bebeğim doktorun dediğine gör birazda kilolu belki yeri sardır hareket edemiyor diye düşünüyorum konuşulan bayramdan önce doğursam iyi olur inşallah 🙏 kilo alımı böyle hızlı devam ederse zor bir doğum olur
Ozturks Gizisoj inşallah ben de öyle bişeyler okudum burda ama umarım ondandır demin pıt pıt oynadı sanki biraz rahatladım🥹
Ozturks Ozlmylmzz aynı durumdayız benim bıdık da fazla kilo almadan doğurmak istiyorum doktorumuz da bayramda izinli inşallah sağlıkla gelirler hemen :)
findiktan11 Ozturks ya bende 33 haftalığım bu sıra aşırı doğuracakmışım gibi bir hissiyat var korkuyorum inşallah yanlış hissediyorumdur sizlerin oluyor mu?
Ozturks findiktan11 valla bana doğumun yakın doğurcakmışsın gibi hissediyo musun dedi doktor yok dedim ama nasıl bişey bilmiyorum ki o his🤣 ilk gebelik olunca anlaması zor oluyor
Ozturks Btuba58 çok teşekkürler sorduğunuz için şimdi çıktım doktordan şükür herşey yolunda membran sıyırma yaptı doktorumuz bikaç güne gelir dedi bakalım hayırlısı :)