Zeyyno_ BusraA-K Valla belirleyemedik babasının beğendiğini ben beğenmiyorum benm begendigimi babası yok dio anlaşamadık kizimdada öyle yaptı en son ayda dedi Melisa olsun olsun dedim artık ama bunda benm dediğim olacak kararliyim 😂😂
ebru1221_ BusraA-K ben ilk oğlumda almıştım onları kullanıcam 7 yıl olucak hatırlamıyorum nereden alındığını 🥲
Esum48 BusraA-K valla bana dediler ki yenidogani cok abartma 6 7 tulum olsun yeter. Ben de oyle aldim. Ama bulundugum yerin sicakligini hesaba katmadim🤣 simdi bol bol kisa kollu askili zibin alcam yenidogan donemi icin hep uzun kollu seyler almisim
Esum48 Esum48 ilk 1 hafta 10 gün uzun kollu giydirmek iyi olurmus dis dunyaya alismalari acisindan. Sonra kisa kollu giydirebilirmisiz sapka eldiven ve coraplari oldugu surece ustunden usumezmis cocuklar 🌸
BusraA-K Esum48 Esum48 İhtiyaçlarınızın bir kısmını halletmiş olmuşsunuz, o açıdan bakmak lazım alma kısmı da çok keyifli aldıkça bakma kısmı da 🥹♥️ sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏼
BusraA-K Biranne_64 27+1 aynı bende, bayramdan sonra artık hazırlamayı düşünüyorum, bazı eksikleri almaya da başladım bayramdan sonraya gelir diye düşünüyorum inşallah 🙏🏼
DEF_ikiprensbirprensesmom BusraA-K bende öyle düşünüyorum ama inşallah aceleyle atlamam önemli şeyleri bakalım kısmet. ☺️
Esum48 BusraA-K kesinlikle orasi oyle dün aldigim kiyafetleri cikardim dönemlerine göre bakayim eksikleri belirleyeyim diye insan cok garip hissediyor 🥲
Biranne_64 BusraA-K neler aldınjz mesela ne koyucaksınız ben çok kararsız kaldım ne koyacağım konusunda
Altunkaya_44 BusraA-K şuan tam 29 hafta olduk bayramdan sonra inşallah bişi olmasa çantayı ayarlicam biraz problem yaşıyorum su dan dolayı erken de gelebilir