Ahmedinannesi 25 Mayıs💙yavaş yavaş başladık hazırlıklara,hastane çıkışımızı aldık,birkaç çeşit tulum,zıbın,battaniye falan aldık.Odasının hazırlıklarına da başladık yavaştan☺
Fatma 🙋♀️ 22 haftadayız mayıs sonu gibi görünüyor 🙈 ben daha almadım bişe 🙄 ben çok heyecanlıyım ama eşim daha var dıye dıye kaldık sımdilik. Oğluşum olcak 😍
Senay3690 24 +3 doktorum 10 mayıs dedi ikinci kızım allah hayırlısı ile elime almayı nasip etsin inşallah 👼👼👼
___3bruli___ gizempoyrazim Aynen bnde de öyle nisan ortasi ve sonu gibi dogum olacak diye hissediyorum 😇😄
___3bruli___ Etkaninannesi canim aç karnına ya meyve suyu ic yada çikolata ye denenmiş ve onaylanmıştır 😄😄😄
YesimDemircan Bizde 23+1 olduk, oğluşumuzu bekliyoruz hayırlısı ile ☺Alışverişe başladınız mı kızlar ilk gebeliğim olduğu için ne alacağımı bilmiyorum 🤔🤔
YesimDemircan Ben birkaçtane tulum ve Zıbın aldım, yenidoğan çok alma dedi arkadaşlarım. Çok çabuk büyüyorlarmış. Birde ben hep penye almıştım mayısta hava güzel olur diye ama Bebek üşürmüş birkaç pamuklu kıyafetde almam gerekecek 🤔
___3bruli___ YesimDemircan bende hatay erzine gelin geldim burası acayip nemli oluyor Mayıs ayında ince şeyler giydirecem tabi havasına göre 😇😊
Csdm 24+5 bana da 8 Mayıs gibi dedi. Bende penye battaniye, bir kaç zıbın ve hastane çıkışı aldım oğluşuma😍😍
Senaakif Bizde 23 hafta 2 günlüğüz ❤☺ 19 Mayıs'a denk gelıyor dedı doktorumuz kızımız zümra 😻 Gelecek ınsallah hayırlısıyla 👐