Zuzuuss elifozkann biraz fazla mı hassasiyet var sizde. Yani anne baba eş bitti konu komşudan bile bekleyip görmeyince kendinize dert ediniyorsunuz. Kırmak istemem ama abartı yani 250 daireli bı sitede oturuyorum her hamileye bı tabak göndersem sadece koksularima göndersem bile ohoo kapı komşuma arada yapar gönderirim sağolsun o da gönderir ama yani bu beklenti bana aşırı saçma geldi. Eşinizden bekleyin uyumadan hazırlasın bıraksın köşeye çok zor değil. Burda akıl veriyorlar birbirlerine işte çocuğun uyuyunca yemek yap geceden kahvaltı sahur hazırla diye eşin de sana hazırlasın uyumadan koysun dolaba yapmazsa tribini nazını ona yaparsın haklı olarak
elifozkann Zuzuuss :) annem babam uzakta biz lojmanda oturuyoruz burda herkes birbirini tanır aile gibi. Ve yine uzak davranmaları cok kırıcı sadece hepsi bu
elmaelmaelma Apartmandakiler mi? İnsanlar bazen kayınvalidesinden, akrabalarından hatta annesinden destek göremiyor hamilelikte. Sizin komşulardan beklemeniz çok şaşırtıcı geldi 😟
Kahvemsi-05 littlechick değmiyor canım değmiyor bende annemgil sürekli bizi çağırıyor diye annemgili çağırdım eşim kırılmasın diye onun ailesinide davet ettim (herşeye rağmen🤦🏻♀️) bir kere kalkıpta birşeye yardım etmedi baş köşeye oturdu üstüne üstlük birde çay sordu annem bana birşey elletmeden kendisi yaptı
GuzelMelegimm elifozkann çok haklısın ama suçlu sensin. Çaya ggeldiklerinde hizmet edersen kötüyüm deyince inanmazlar. Kabul etmeyeceksin yatıyorum çok kötüyüm. Gelirlerse kahvelerini kendileri yapsınlar.
GuzelMelegimm snowglobe ya doğru söylüyorsun insanlık kalmamış. İnsanlığa olan inancımı kaybettim bende. Ama insan bekliyor işte. Ufak bir düşünce. Ufak bi tas çorba. Ama yapılmıyor malesef
myangelson littlechick insana zaten en yakınından gelince böyle şeyler üzülüyor. Anlayış sıfır gerçekten ben arkadaşlarim hamileyken sürekli arar sorardım birşey istiyor musun bize yemeğe gelin canın çektiği birşeyi yapayım şöyle falan diye. Doğum yaptı kız mesela geçen konuşurken beyaz çikolatalı vişneli brownie falan dedi bebek gormeye giderken ilk isim kıza ondan yapmak oldu. Onlardayken canım şundan çekiyor ama dondurulmuş almadım güzel olmaz diye dedi Bugün oturmaya gelecekler o istediği şeyden yapacağım mesela. Lohusa canı çekmiştir onlar da gurbette diyerek. Ben hamileyken tanışmamıştık henüz tanışsak o da aynısını yapardı biliyorum. Ama öteki eski arkadaşlarım aynı senin dediğin gibi oturmaya gelmek isterlerdi hep zaten doğumdan sonra yaptıklarından sonra tamamen sildim hepsini
littlechick myangelson hastanede yatıyorum biliyorsun bir gün bir tanesine ihtiyacım oldu yanımda kalır mısın dedim kalırım dedi ama sabahtan gelmesi lazımdı. O gün nişanlımla buluşcam akşam 7-8 gibi gelirim dedi. Bende gerek kalmadı dedim artık. O günden beri ısınamıyorum eskisi gibi. Nişanlınla her zaman buluşuyorsun benim sana işim düşmüş ve durumumu biliyorsun hala nişanlımla buluşcam diyorsun. Dediğin gibi en yakınım dediğin kişilerden bunları görünce üzülüyorsun
elifozkann GuzelMelegimm bahsettğim çay mevsuzu hamileliğimin başlarındaydı ben simdi nerdeyse 7 aylık hamileyim cok daha ağırlastım
GuzelMelegimm elifozkann ee peki bacım ne istiyorsun? Ara söyle. Beklentini dile getir. Ya da kahvaltı hazırlayın çok kötüyüm hazırlayamıyom. Yemek yapın getirin açım deyin. Madem samimisiniz bunlar söylenir. Samimi değilseniz de beklenti içinde olmayın
elifozkann GuzelMelegimm işte tam olarak bu. Ben söyledikten sonra hiçbi önemi yok zorla yaptırdıktan sonra bi anlamı kalmıyor şikayetim de bu yüzden bi kere bi tabak yemek uzatmak cokmu zor allah askına
GuzelMelegimm elifozkann valla ben diyorum hamilelikte bana yardımcı olmayan torun, yeğen diye kapımdan geçmesin diye. Sizde imalı şekilde söyleyin. Yardımcı olmayanlar bebek görmeye de gelmesinler
myangelson littlechick evet canım biliyorum ya bana bir arkadaşım bunu dese bütün işlerimi erteler giderim bu insanlar mı tuhaaf ben mi farklı düşünüyorum bilmiyorum gerçekten. Ama insan bazı şeyler yaşadıkça öğreniyor hayatı bir yandan da işte