iremd-1798 Aysemm44 ay ne güzel az kalmış ☺️ bence hazır olun her şey çok güzel olacak çünkü. Normal de olsa sezeryan da olsa bebeğinizi kucağınıza aldığınızda her şeye değer diyeceksiniz her acı ağrı uçup gidecek 🌸 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🌸
Melliisaa Aysemm44 açılmanız var mı Suni sancı mı takacaklar ilk başlaması ilerleyecek Ben de 37′de aldıracağım ama sezaryen olup olmadığı belli değil normal doğum da deneyebiliriz dedi doktor bebek kanala doğru gidiyormuş şu an
Gulsumkarabay Sen yine iyisin ben 40 haftalık oldum hala gelen giden yok korkmaya başladım her anlamda🥲
Aysemm44 Gulsumkarabay Ben hiç hazırlıklı degilim alışmışım rahatlığa oğlum 6 yaşında Buda sürpriz oldu yoksa düşünmüyordum 😂
iremd-1798 Aysemm44 ya sayılı güm olunca öyle oluyor sanırım beklemediğin bir anda gelse o zaman böyle bir sorun olmayacak 😅
Aysemm44 Gulsumkarabay Amin inşallah korkuyorum inş açılma olur doğuma tek gireceğim için eşim çocuğa evde bakacak bakalım kaç saat sürecek doğum oğlumda 41 haftada doğurdum sabah 7’de doğuma girdim gece 00:50 çıkmıştım
Gulsumkarabay Aysemm44 bende de açılma yok henüz 🥺 sende benim gibi tekmissin bende yalnız olacağım ikinci dogum cabuk olur diyorlar o konuda şanslısın ilk doğumun gibi uzun sürmez bence içini ferah tut
Aysemm44 iremd-1798 Oğlumda suni sancı verdiler belirti Yoktu bunda merak ediyorum ediyorum nasıl olacak acaba 😂
iremd-1798 Aysemm44 benimde birden suyum geldi sancım yoktu gittim suni sancı ile doğum gerçekleşti 😅 bende bu bebişim merak ediyorum nasıl olacak ☺️
Aysemm44 eyldz44 Ay ben cuma hastaneye yatcm 2 gün erkenden yatış verildi şekerden dolayı bakalım ne olacak