Busetasm Annecik02 merhaba dolgit var gebeliğimdr doktorum vermişti sırt ağrım için çok iyi bi kremdir gebelikte kullanılıyor doktorunuza yazdırın isterseniz
Busetasm Annecik02 evet sarı tüm biraz kötü kokuyo kıyafetlere siniyor hatta 2-3 yıkamada geçiyor kokusu ama bana çok iyi gelmişti
Tuba-M55 Annecik02 sıcak duşun altında eşiniz yel giren yeri biraz ovalasın çok faydası oluyo geçmiş olsun
Annecik02 Tuba-M55 sıcağın da faydası olmadı malesef hatta vikis kullanilmamasi gerektiğini bilmiyordum eşime vikisle ovdurdum yine geçmedi 3. Gün bugün hala açıyor akşam daha berbat hale geliyor
Ehira Bende boyun fıtığı var, bende kullanmak istedim ama doktorum önermedi. Hatta bana daha masum geldi ilaçtansa merhem içmiyorum ne olacak diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş.. Geçmiş olsun 🌸
Cosimaniehaus Annecik02 geçen ben de sordum bu soruyu kullanmadım. Havluyu ısıtıp sırtıma koyuyorduk, eşim masaj falan yaptı geçmedi. Birisi soğuk kompress önerdi ama onu yapmamam gerek kalmadan geçti. Klima açmadan uyudum bir gün çok sıcaktı terlemişim bayağı öyle kendiliğinden geçmiş şekilde uyandım.
nurella24 eczanedeki kremleri kullanmayın uygun değil ben evde kendim yaptığım kantaron yağıyla masaj yaptım bide ılıktan biraz daha sıcak duş aldım