Btl_3347 Folik asit kullandınız mı.? Bu benim üçüncü gebeliğim ilk iki gebeligimde folik asit olsun kan ilacı vitamin olsun hiçbir ilaç kullanmadım doğal yollarla almaya çalıştım folik asit yerine hergün hurma yedim örneğin, peki sizler ne yaptınız kullandınız mı merak ettim 🥰
Echanim Btl_3347 hurma mi hurmayı bı iki taneden fazla önermiyorlar son aylarda öneriyorlar ama ilk 3 ay folikasit ilaç alman gerek bebek için çok iyi ben kullandm ilk üç ay
myavocado Btl_3347 kullanıyorum, folik asit, demir hapi, multivitamin, d vitamini, magnezyum, kalsiyum hepsini 👍
[silindi] Btl_3347 Folik asit dışında hiç takviye kullanmadım, kullanmıyorumda. Folik asit kullanmamak büyük risk bu riski almamanızı tavsiye ederim.
Crnsln Btl_3347 tabiki de kullanıyoruz. Folikasitli multivitamin demir ilaci d vitamini magnezyum kalsiyum hepsini kullanıyorum. Doğal yolla akşama kadar bu içerikli besinleri yesen bile alamıyorsun maalesef. Eskidenmiş o annelerimiz kullanmadı demek şimdi ki çocuklar zehir gibi maşallah bunların etkisi çok. Ayrıca ben bir ara multivitaminlrri almayı bırakmıştım vücudum aşırı etkilendi ve halsiz kaldım kolumu kaldıramaz hale geldim. Size de önerim kullanmanız
Btl_3347 Echanim evet hurma yedim ve hiçbir yan etkisini zararını görmedim son ayima kadar yedim son ayımda daha çok yedim, çocuklarımda maşallah sağlıklılar hiçbir sorunla karşılaşmadım 🥰
Btl_3347 [silindi] annem ayrıca doğuma kadar kustugunu doğru dürüst beslenemediğini söyler hatta masalah hepimizde turp gibiyiz 😁
2bebekannesi3542 Btl_3347 eskiden yedikleri gıdaların organik olması ilaclanmamıs olması bile bizden iyi beslendiklerini gösterir.. o yüzden temiz icerikli gıda takviyeleri bence suan hamilelerin kullanımı icin büyük sanş..
_Mother_ Btl_3347 annelerinin zamanında hormonlu gdo ki besinler varmıydı ilaçlı sebezler varmıydı tavuk bile kendi beslediklerini kesip yiyorlardı Allah için artık şu cahilliği bırakın yaa eskiden engelli birey bu kadar fazlamıydı ve kanser şuan kanser grip gibi birşey olmuş folik asit postlarına yorum yapmayacağım demiştim ama siz kullanmıyor iseniz kullanmayın ama başkasını bubtarz yönlendirmeyin annelerimiz kullandı mi diye benim annem ablam teyzen hiçbiri kullanmadı evet hepsinin çocuğu çok şükür sağlıklı ama ben şu 21.yüzyılda bak gebelik öncesi esnasında değil kullanmadığım için bebeğimde ciddi anomaliler oluştu ve gebeliğim 16 haftalık iken sonlandı kullandıktan sonra ki gebeliğim ise sağlıklı bir şekilde oldu sen de sorun olmaz onda sorun olmaz ama ben ve benim gibiler için çok önemli o yüzden lütfen kendi dozunuza uygun olanı kullanın bebeğin nöral tüp defenkti bozukluğu, beyin ve sinir gelişimi için çok önemli
[silindi] Btl_3347 Annenizle aranızda en az 15-20 sene vardır. Bebek sizin belinin açık olması ve dayanılmaz acılar çekmesi riskini göze alabiliyorsanız kullanmayın.
Dlntkesn [silindi] bunun garantisi mi var nasıl bu kadar kesin konuşup insanları korkutabiliyorsunuz ya. Ben folik asit kullandım. Ama çevremde kullanmayan o kadar çoooook insan var ki ve kullandoğı halde sıkıntı çıkan insanlar da var o yüzden kesin konuşmayın
Btl_3347 [silindi] benim iki oğlum var biri 5 buçuk diğeri 3 yaşında her ikisinde de kullanmadım çok şükür ki bir sorun olmadı.
gayesblog Btl_3347 doğal yollarla almak çok zor sadece hurma ya da bir porsiyon ıspanak yiyerek günlük vitamin mineral ihtiyacınızı karşılayamazsınız. Bi o kadar gün içerisinde enerji harcıyorsunuz öyle düşünün. Bence yapılan en çok hatalardan biri özellikle gıdaların bu kadar kortizonlu ve kimyasal içerdiği zamanda folik asit alınmadan geçirilen gebelik sürecidir. Folik asitin fazlası zarardır. Kendisinin faydası oldukça yüksek. Doğru ve güvenilir bir marka ile devam ettiniz mi hiçbir problem yaşamazsınız. Ayrıca hurma yemeyi kesin erken doğum riski oluşturur. Gittiğiniz doktoru da değiştirin bence doğru yönlendirme yapmıyor size anladığım kadarıyla. Bu tabi benim fikrim
Seher05_ Btl_3347 bende yeni öğrendim hamileliğimi ve folik asit verdi ilk 3 ay kullanmam gerektiğini daha sonra vitamin ve kan ilacı vereceğini söyledi 💖
Dlntkesn Btl_3347 çok taktir ettim sizi 😊 maşallah Allah evlatlarınızı size bağışlasın 🤲🏼 bende tam düzenli olmasa da aklıma geldikçe kullanıyorum folik asit,demir,vitamin ilaçlarını. Yeşil yapraklı sebzeler yemeye çalışıyorum et,balık,süt,tavuk vs🥰
[silindi] Dlntkesn Kesin mi konuşmuşum, riski göze alabiliyosanız diyorum. Kimseyi de korkuttuğum yok önce okuduğunuzu anlayın. saçma sapan cehalet yaymayın burda.
_Mother_ Dlntkesn o zaman size ben canlı örneğim diyim hatta 2020 senesiydi burda benim gibi olan çok anne ile tanıştım sende olmayabilir vücudunda yeteri kadar vardır veya vücudun depoluyordur ama ben ve benim gibilerin vücudu depolamıyor gebelik öncesi en az 2 ay gebelik esnasında 3 ay en yüksek dozda folbiol kullanmamız gerekiyor kullanmadığım için 1 evladımı kaybettim ama kullandığım için de gayet sağlıklı bir evladım oldu çok şükür @[silindi] arkadaşa çok yüklenmişsiniz sizi naçizane uyarmış sadece çünkü evlat acısı yaşayan biri bir başkası yaşasın istemez ben folik asit postlarına yorum yapmayacağım tartışmaktan bıktım çünkü ama benim gibi biri kalkıp ta yorumunuzu okuyup etkilenmesin diye yazdım yine de folik asit nöral tüp defenkti bozukluğu, beyin ve sinir gelişimi için çok önemli ve herkes kendi bünyesine uygun olan dozu kullanmalı
Dlntkesn [silindi] cehalet yayan sensin inanılmaz bel ağrısı diyerek kim nerden uyduruyo bu saçmalıkları
Cosimaniehaus Btl_3347 siz yine de ihmal etmeyin kullanın. Eksikliği ciddi problemlere yol açabilir. Benim abimlerin ilk bebeği kürtaj oldu. Folik asit eksikliğinden kaynaklı omurgada açıklık vardı bebekte. Aldırmak zorunda kaldırlar.
[silindi] Dlntkesn öncelikle uslubunuza dikkat edin, senli benli konuşamazsınız ben size bu şekilde hitap etmiyorum, orada DAYANILMAZ ACILAR VE BEL AÇIKLIĞI RİSKİNİ GÖZE ALABİLİYORSANIZ yazdım. Okuduğunuzu anlıyor musunuz? RİSK DİYORUM. Risk’in ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Bilim diye bir gerçek var her ne kadar haberiniz olmasa da? Bunu kanıtlanmış çalışmalar söylüyor Ben değil?! Elinizde telefon ve internet var bari açıp araştırın burada bilgili ve farkında olan kişilere muhalefet olacağınıza, belki aydınlanırsınız.