Brcu01 buseyusuf27 gözünüz aydın. Kaçto değeriniz acaba ? İşaç bittikten ne kadar sire sonra gebe kaldınız ? Bir de değeriniz düştükten sonea yükselmesi mi
Eko93 Brcu01 bilmiyorum valla herkesin vücudu farklı ama bence böyle hormonal şeylerin düzelmesi için vücudun uyarılması lazım. Spor düzenli beslenme stressiz bir yaşam. Bunlar hormonları cok etkiliyor.
Brcu01 Eko93 bende sizin gibi düşünüyoeum zaten geçen ay salı ölçtüm 49 idi ctesi ölçtüm 40 a düşmüştü hiçbir şey kullanmadan.
Byzz61 Benim ki 14,99 bende de pcos var. Düzenli adet olamıyorum yumurtlama olmuyor. Ovülasyon testinde daha çift çizgiyi göremedim bu ay da tarlusal ile regli oldum bakalım bu ay tekrar reglimden sonra denicem bende spor yapmayı planlıyorum
buseyusuf27 Brcu01 vala 400lerde cıkıyordu kızımdada tedavı gordum halbukı gebeymısım kmse farketmemısdı. Oğlumdada ılacı adet zamanında kullandım 24dü snrm prolaktın yanlıs hatrlamyosam 1 hafta kullndm bıraktım adet bıtımınde brlıkte olduk bıde doğurganlıga 2 gun kala olmustum tutmus sansıma 🤭 suan 32 haftaym 1ay kaldı doğuma ısteyen herkesr nasıp etsın rbbm
Beetuull Brcu01 günde veya 2 günde 1 havuç tüket iyi geliyor ben öyle düzelttim, hem hormonlara faydası çok
Anneolmakistiyorum1 Brcu01 ben hiç gebelık yaşamadım ama prolaktın ile bas ettim cidden tek etken stres stres
buseyusuf27 Brcu01 2 kutu dostinex kullandm ama degerm dusmedı ozman kızıma gebeymısım hbrm yoktu doktorda bılmedı tahlıl yapmadı flan bundada 1 kutu kullandm ama 1 hafta sadece kullndm bıraktm düşmüştü degrm
Brcu01 buseyusuf27 peki düştükten sonra bir daha yükseldi mi? Yani düşer düşmez mi hamile kaldınız 2. Ye? Yoksa bi süre sonra mı
Brcu01 buseyusuf27 bende 5-6 aydır çocuk istiyoruz olmuyor ikimizinde değerleri iyi bi sorum yok. Benfe prolaktin 49 ve 40 çıktı. Bende dostinex e başladım . Ama çok korkuyorum ya bu senepten çocuk olmazsa diye :( değerim düşse bile tekrar yükselirse ve çocuk olmazsa diyemkorluyorum.
buseyusuf27 Brcu01 korku ve stres yapma sdce ilacı kullan adet bıtımıne doğru bırak duzenlı al ama adrt bıttıği gün brlıkte ol bide doğurganlıga 2 gün kala en pik zmanda bıde olsan yeterlı olur bnce rabbım kucagını bos brkmasın cnm
Umut5135 Ben aralıkta kan tahlili yaptım 65 ti 5 ocakta hamile olduğumu öğrendim ocakta ilaç falan kullanmadım ama 7 şubatta kalbi durdu ve kürtaj oldum
Umut5135 Brcu01 hayır kulanmadım doktor yazmıştı ama zaten çok hastaydım hem antibiyotik hap hem penisilin yaptıryordum o sıra mideme hepsi aynı anda ağır gelecek iyileşince kullanmaya başlarım diye düşünmüştüm
Umut5135 Brcu01 evet hatta doktorum gebelik oluşumunu etkiler ama %50 ihtimal bu demişti ama ilk gebeliğimde 30 du çok yüksek değil dedi iki ay olmadı somra doktor dostinex yazdı kullandığım ay hamile kalmıştım 65 olunca hiç ihtimal vermemiştim olmasına baya şaşırmıştık
Umut5135 Brcu01 hatta sana başka bişi daha söyleyim ben zatüre olmultum o ay hem antibiyotik hap hep penisilin iğne kuşlanıyordum iki kere ciğer röntgeni çekildi ve o ay sadece bir kere birliktelik oldu ilk kontrole gittim kimyasal olabilme ihtimali çok yüksekti ki olmamış bunda var bir mucize demişti okadar ilaç ve röntgene rağmen 9 hafta dayanabildi yavrum sonrasında kalbi durdu kürtaj oldum