Esmeh Hulo2105 yaa o nasıl oluyor ki Yani numarası filan Hiç bilmiyorum ilk defa boyle bisey geldi başıma
Esmeh Eftalya54 valla bende eşime diyorum gidelim polise şikayet edelim Diyor uğraşmaya değmez Dedim valla az para değil sonuçta demi
chrysanthemum Ben ataşehir subesıne hala gıdıyorum sizinki hangi sube acaba? Para iadesi yapmadıklarına emınım ama en azjndan baska subeye aktarılması lazım
Esmeh chrysanthemum tekirdag şubesi Bide biliyor musun ben diğer şehirlerdeki şubelerini aradım belki yardımcı olurlar diye ama kimse cvp vermedi
Esmeh chrysanthemum ben bunu da düşündüm dedim bize yakın olan İstanbuldur oraya gidip konuşayım ama oraya kabul etseler bile lazer için 2 saat yol gitmiş olucam
chrysanthemum Esmeh yani dogru. Bence tüketici hakem heyetıne basvurun. İnternet uzerınden basvuru yapıyorsunuz maksimum 6 aya kadar sonuclanıyor. Para iadenizi bu sekılde alabılırsınız tabı bu da uzun bı surec sıze kalmış..
MorKelebek54 Esmeh suneleri haka acik mi? İnstsgrman hesaplarindan bi nakim gonderi atiliyo ku atilmiyo mu ya da sunelerine gidin aramak yerine. En azin ariyorum acmiyosujuz diye yüzlerine vurursun acikca eger
Esmeh MorKelebek54 canım ne aramaya ne mesaja cevap vermiyorlar Instagram hesaplarında bisey paylaşmiyorlar Ordan da cvp vermiyorlar Ayrıca merkezine gittik boşaltmislar kimse yoktu oranın sahibi kiralık pankartı asmıştı