Necla280303 Paronayanne 34 haftalık doğum yaptım iki kez ropa girdik sonrasında gerek görmedi doktor normal kontrol olacak dedi
Paronayanne Pamuk ay keşkeee bana da öyle deseler çocuklar mahvoluyor ya . Bir de size bir şey sormak istiyorum. Siz aptamil önermiştiniz bende aldım kullanıyorum. Memnunum da ama dün kakasını yeşil yaptı bu normal ki acaba mamadan mı oluyor sizde de olmuşmuydu
Paronayanne Elifttk inşallah daha da olmaz umarım bizde öyle oluruz ve daha çağırmazlar dayanamıyorum çünkü onun iyiliği için biliyorum canım yanmıyor diyor ama aşırı ağlıyor anlamıyorum niue
Paronayanne Pamuk ay iyi bari. Peki süt içerken ya da mama içtiğinde nefes kesilmesi normal mi . Prematüre olduğu için mi oluyor. Solunum sıkıntısı falan yoktu şuan böyle olması canımı sıkıyor
Pamuk Paronayanne Bende sen gibiydim cok korkuyordum ama alışıyorsun.Istedigin zaman istediğini sorabilirsin.
Paronayanne Pamuk mesela biz 1 aylık olduk ama hesaplaması nasıl yapılıyor. Düzeltilmiş vs hesaplamalarını hiç anlamayadım
Pamuk Paronayanne Doktor öyle bir hesaplama yapmıyoruz dedi.Premature büyüme atağı geçirip yalkalayacak dedi,yakaladı.Suan herseyi kendi aylariyla.