Kutsal_koc hayır canım asla öyle düşünme bak bende normal doğum diye direttiler ölüyordum ben bak ciddiyim inan bana canı gönülden sancıdan falan değil yani vücudum artık kendini bırakmıştı değerlerim yükseldi düştü gerçekten normal doğum diye direttiler ölüyordum ben sezaryen bana kurtuluş gibi geldi iğneyi hissetmedim bile sancıdan kıvranıyordum çünkü o an sadece kıpırdamamaya çalıştım acısında asla degıldim yatırdılar masaya sancılar belden asagıya geçmeye başladı oh be Allahım dedim şükürler olsun sana 🥹 insan kesileceği için şükür eder mi ? Ediyor işte canım normal doğumun olsaydı belki alttan daha çok dikişin olacaktı bilemezsin ki bizim için hayırlısı buymuş Rabbim bunu nasib etmis böyle düşün lütfen 🥹 evde yürümeye hareket halinde olmaya çalış ben ilk 1 hafta az hareketliydim ama ayağa kalktım duşumu aldım yavaş yavaş yürüdüm çok canım acıdı inan bana ama 2.haftamdayım suan ve hafif bir sızlama var kasık bölgem de. Havalar aşırı sıcak ama ayağımda çorap var gaz sıkıntısı çekmemeye çalış canım yürü evin içinde toparlıcaksın Allahın izniyle daha çok çok yenisin