Damla92 dogurangaplumba lohusa evi kuralım hepimiz orda toplanalım bence doğuran herkes gelecek diye düşünüyorum 🤣🤣
Aysegul166 dogurangaplumba aşko seni balıkesirde oturuyosun diye hatırlıyorum doğumda yaptın diye biliyorum balıkesir belediyesinin yeni doğan yardım paketi varmış haberin yoktur belki başvur istersen
Damla92 Ballilokuum doğmadan aldır doğum hediyesinin makbulü doğmadan alınandır diyerekten doğunca masraflar arttı diyip almazsa görürsün 🤣🤣
Booksandcats Ben de beştaş yüzük istedim eşimden ama kendini zorlama normal bi takıcıdan 50-60 liraya bile alsan olur maksat görüntüsü dedim tamam dedi 🙈
Ballilokuum Sadeceanne2 sen boyle diyince internetten baktim simdi baya argoymus ve ilk kez duyuyorum😂bende ucu bir arada altin gibi biseymi acaba diye dusunmustum😂😂😂🤦🏽
Ballilokuum Damla92 ama buda ne bicim bi lafmis canim “ucun birini aldi” kirk yil dusunsem bu anlama geldigini anlayamam,bende 5 i bir yerde gibi 3 ü bir yerdede vardir heralde diye dusundum😂🤠
Sadeceanne2 Damla92 😄😄😄 bi tane de lazer epilasuon aleti alsa. 🥴🥴😄😄😄🫶tadından yenmez şaka bir yana Allah işini gücünü rast getirsin inşallah Şaka ile karışık dedim oda ikiletmedi sagolsun