littlemiddle DeryArenn Evet belki son düzlükte suya alsalar ve suda pırt diye doğum olsa belki gerçekten hayallerdeki gibi olabilir 😊 ama ne zaman doğum olacağı belli olmuyor 😅 Tabi deneyimleyen birinden dinlemek daha doğru olur.
Mervepera Yaprakdokumuseverr samsunda tek özel hastane yapıyor diğerleri yapmıyor ondan sanırım gidip sormadım ama biri yaptıracakmıs öyle dedi onun yalancısıyım🤣
Yaprakdokumuseverr Mervepera bi tane olunca öyle oluyo işte fırsat vermemek lazım aslında bi rakibi olsa ne güzel olur
Yaprakdokumuseverr DeryArenn komplikasyon çokmuş o yüzden diyolar e zaten bişe olsa yine bana olucak tüm imzaları atıyorum üstüne bide fazla para veriyorum 😅
Yaprakdokumuseverr DeryArenn evet ilk doğumum hiç istemediğim şekilde gerçekleşti nasipse şimdi ahtım var
c_oztrk DeryArenn ben düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum rahat olur mu? tecrübeli birinden dinlemek lazım
Zhrbjts BerivanLina evet zubeyde hanimda vardi sehir hastanesinded3 e adet odasi var ama kimler suda dogum yapabiliyor bilmiyorum daha erken haftalardayik o yuzden sormadim
Bus_er DeryArenn 2. Dogum istiyordum ama sonra maliyet vs acısından eşimi zorlamak şstemediğim iicn vaz gectim ama arkadaslarım yaptı cok ama cok memnunlar prenses gibi ilgileniyorlar ozel ebeside vardı tabi imkanı olan yapsın bence deneyimlemek gerek bence
34Kubra DeryArenn ilk doğumda düşündüm duşun altında yapmak daha makul geldi ve duşun altında yaptım 😬