Gizem-1009 Ozzge01 bende de öyleydi sadece göğüslerde hassasiyet vardı ama şimdi mide bulantısı öldürüyor valla 7+2
Mozi1605 Ozzge01 5+3 ten bildiriyorum hala belirti yok az önce bende bu tarz bi konu açtm insan endişeleniyo arada göğüs sızılarım gelio gidiyo okadar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️
bonik Ben çok erken öğrendim gebeliğimi 1 gün gecikmişti adetim o ara idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için olan şeyleri de ona yormuştum ama mideniz bulansın asla istemeyin o kadar kötü ki. Benim 6. haftamda başladı 16 da hafifledi.
Cerenbelis1 Ozzge01 kız Allah seni 😂😂 deme öyle inşallah miden felan bulanmaz rahat bi hamilelik geçirirsin ben 9 ay kustum 5 buçuk haftalıkken başlamıştı bulantım şimdi bebişim kucağımda çok şükür zaman o kadar çabuk geçiyo ki
Babymom07 Ozzge01 gayet normal ben hiç hamile gibi değildim hiçbir belirtim yoktu sadece bir süre sonra göğüsümün rengi koyulaştı. bebek gerçekten var mı diye sürekli doktora gidesim geliyordu bence şanslısın 👍🏻🥰
gmzekls12 Benimde hamileliğimin başından beri ne bulanti ne kusma kız bebişe hamileyim sadece halsizlik vardı ve göğüs hassasiyeti ve hâlâ devam eden açık sarı akıntı