Kelebegimmm bubuiledudu evet bana doktor magnezyuma gerek yok dedi.kasilma olursa yaziliyormus sanirim.bende kasilma yoktu
Mu-az8 bubuiledudu amin ya benim doğumum aralığa giriyor ama ozmana kadar bu sıcaklarda nasıl dayanırım bilmem
bubuiledudu Mu-az8 benim de kasim sonu eylulu geçirsem iyidir inşallah karnım da çıkıyor agirlasmam inşallah çok zorlamaz
Mem bubuiledudu onların gözleri üstünüzde olduğu içindir emin olun çünkü bende fark ediyorum kendimce suan için bilmelerini istemediğim için mecburen dikkat ediyorum
bubuiledudu Mem sormayın ya 2 kaybım.var kimseye demiyorum ama herk3s anladı anlayan yaydı sinir oluyorum. Kimsenin işi gücü yok yani size ne sanki çocuğu benle tasiyacaklar herkes çok merakli
Mem bubuiledudu insanlar çok acımaz ve merhametsiz sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben 7 aylık evliyim benden iki ay önce evlenen iş arkadaşımın durmadan soruyor yokluyor beni inanın korkuyorum Allah ona da nasip etsin ama hep diyorum mesela sizene olsa da sizene olmasa da ama insanlar kendilerinde her şeyi söyleyip yapma hakkı buluyorlar siz yine de iyi düşün kalbinize almayın sağsalim kucağımıza alırız inşallah
Gulcin-2001 Bende öyle olmuştum 11-12 haftalarda mide bulantısı başladı geçti bel ağrısı çektim çok 3. Tmisterde çok ağrı çekersin diyolardı şuan bel ağrısı felan geçti sadece bebeğin verdiği ağırlık nedeniyle bacak ağrısı uyuyamama felan var bnde erkek bebeğim 32+5 olduk
bubuiledudu Gulcin-2001 benim de erkek. Umarım biraz daha rahatlarım gün geçtikçe yine de şükrediyorum
sacmalamakizim bubuiledudu 10 haftalığım erken kalksam bile aşırı yorgunluk oluyor, en ufak iş yapsam hemen yoruluyorum, iştahsızlık var sabahları sadece bir şeyler yiyebiliyorum, kendimi çok yorunca da çarpıntım oluyor, bir de kızım var o da yoruyor zaten. 🥲
Mu-az8 bubuiledudu aslında ikinci dogumumda karnım çok kaldı korse geç kulandim ve bu hamilelligim yokken bile herkes bana sen hamilemisj. Diyordu 57 kiloyla hamile kaldım mide bualntim olduğu için 50 kiloya düştüm simfim 14 htam 55 kiloyum
Behiye_demir bubuiledudu bizde 15 haftlıgız karın ağrıları kasık ağrıları bulantı kusma soğuk terlemeler ayak yanmaları vs vs doktorum 16 haftadan sonra duzelecegımı söyledi inşAllah
Burcuu_frt bubuiledudu bendede tansiyon düşüklüğü ve huzursuz bacak sendromu olmaya başladı 17 haftalığız