bubuiledudu İlk 3 ay birsey anlamadim Bi hafta kadar sadece bulantim olmuştu bide halsizlik ama çabuk ve kolay atlattım. Şimdi de bel kalça ağrısı halsizlik var bende. Folik asit 12.haftada bıraktım biraz ara verdik haftaya randevum var o zaman doktorum takviye verecek yine acaba şuan birsey kullanmıyorum diye mi böyle? Bir de sıcaklar beni mahvediyor terlemekten boğazım aciyor normalde de sıcağa gelemem halim olmaz bir de ise geliyorum bu şekilde. Yollarda mahvoluyorum bir de yürüsem ayrı otursam ayrı agriyor eklemlerim. Sizlerde durum nasıl?
Badehandekuzey bubuiledudu eklem ağrısı için ilaç vermişti doktor bana bi sorsan canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin gerçekten çok sıcak Adana 41,5 yanıyoruz
Mu-az8 bubuiledudu 14 haftam eksiğim yok fazlam var gibi yanlız değilsin ve tabi hala kusma ve bulantı ilacı devam 🤢☀️🤕
Zeyyno_ bubuiledudu İlaçla bı alakası yok bnce herkesin gebeliği bünyesi farklı ben mesela ilk4ayi bulantilarla geçiriyorum sonradan düzelmiştim kızımda şimdi de bu gebeligimde ağrılarım oluyor bacağıma kramp giriyor halsizlik oluyor tembellestim resmen
sacmalamakizim bubuiledudu 10 haftalığım erken kalksam bile aşırı yorgunluk oluyor, en ufak iş yapsam hemen yoruluyorum, iştahsızlık var sabahları sadece bir şeyler yiyebiliyorum, kendimi çok yorunca da çarpıntım oluyor, bir de kızım var o da yoruyor zaten. 🥲
numix Ben de 15+4′üm ilk 3 ay çok güzel geçti belirtim olmadı pek ama şimdi çok halsiz oluyorum ve dışarı çıkınca hemen yoruluyorum 🥺😂 bence sıcaklardan böyle olduk. 6. haftadan beri multivitamin kullanıyorum o bana çok iyi geliyor halsizlik yaşamamıştım.
bubuiledudu numix bana da yeni takviye başlanacak biraz dinlen dedi folik asiti bırakıp. Ama sıcaklara denk gelmesi kötü oldu gram halim olmuyor
Glhnmsrr ben de şuan 20+3 teyim bu sıcaklarda işe gelmek o kadar zorluyor ki beni hamileliğini evde geçirenlere özenmeye başladım. Özel sektörde olşam çoktan istifa etmiştim :) Normalde günlük 1 saat yürüyüşümü de yapıyordum ama 1 haftadır bırakmak zorunda kaldım asla yürünmüyor ne yapacağımı şaşırdım
bubuiledudu Glhnmsrr ben de ne evde olmak ne ise gelmek istemiyorum çok arayayım ama işi ben de bırakamam kamudayim öğretmenim neyseki burda serin kapalı ortamdayim
Kelebegimmm bende 14cu haftadan sonra cok fena yuruyemeyecek derecede kalca agrisi basladi.doktor d vitamini yazdi.simdide ani hareketler edersem hizli yurursem cok yorulursam oluyor ama eskisi kadar dayanilmayacak halde degil.
bubuiledudu Kelebegimmm ya bende de kalça hatta kalcamin üstü Bi yer yani degisik eklem ağrıları. Magnezyum da iyi geliyormuş sanırım. Pazartesiyi bekliyorum mecburen
bubuiledudu Badehandekuzey evet pazartesi gitcem nasılsa diye bekliyorum yeni ilaçlar vercem demişti zaten. İzmirdeyim ben de yanıyoruz valla.
bubuiledudu Mu-az8 ayy kusma olmadı neyseki bulantım da kısa sürdü bir de onlar olsa napardim bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hele bu havalarda doğurana daha çok.
Kelebegimmm bubuiledudu evet bana doktor magnezyuma gerek yok dedi.kasilma olursa yaziliyormus sanirim.bende kasilma yoktu
Mem Bende 14 haftalık oldum sizin gibiyim hiç halim yok başlarda hiç bir şey anlamıyordum kusmam da olmadı bulantım da hiç bir şeyim yoktu ama şimdi başladı sanki her şey her sabah çok zor uyanıp işe geliyorum ve aşırı derece de sıcak Urfa’da yaşıyorum nefes alamıyorum yaprak kımıldamıyor burda sürekli klimanın önündeyim sanki kalksam ordan nefes alamayacak gibi hissediyorum 🥹
bubuiledudu Mem çok zor cidden 2.trimester balayı diyorlardı. Bir de benim karnım da çıkmaya başladı ne giyeceğimi bilemiyorum ise gelirken artık. Erken çıktı göbeğim de
Mu-az8 bubuiledudu amin ya benim doğumum aralığa giriyor ama ozmana kadar bu sıcaklarda nasıl dayanırım bilmem
Mem bubuiledudu rabbim yardımcımız olsun benim göbeğim çok çıkmadı henüz zaten kapalı olduğum için çok geniş giyiniyorum henüz kimse anlamış değil 😂şu sıcaklar olmasa aslında bir şey şekilde devam edilir 😂ama böyle gitmiyor
bubuiledudu Mem off sormayın ben de bol giyiyorum aslında çok aman aman çıkmadı ama insanlar nasıl anlıyor anlamıyorum.
Mem bubuiledudu onların gözleri üstünüzde olduğu içindir emin olun çünkü bende fark ediyorum kendimce suan için bilmelerini istemediğim için mecburen dikkat ediyorum