keremtahamom_ Nevzat Koç’a giden var mı? Memnun musunuz? Bir de Çerkezköy Optimed güncel doğum fiyatlarını bilen var mı
Burcuddd Eda5924 2 hafta önce biz fiyat aldık öyle söylediler hatta ön ödeme hepsini öderseniz zamlardan etkilenmemiş fiyattan doğum yapabilirsiniz
Haticeadn Burcuddd doktordan farkediyo mu fiyatlar bilmiyorum egemen bey benim de zam daha yeni olmuş hatta daha dogum gerçekleşmedi o yüzden net değil ama 24 dedi
Burcuddd Haticeadn hımm artması kötü olmuş , bizde önden ödemesini vermiştik öyle olunca herhangi bir artış yansımıyormuş bi kaç gün sonra doğumum var benimde
Haticeadn Burcuddd sağlıkla kavuşun inşallah 💐kismetimizde ne kadar var bende merak ediyorum iyi olsunnda 🥰🥰🥰bilgin var mı acaba dogum a es girebiliyo mu
Burcuddd Haticeadn doğuma eş girebiliyor normal doğumda ama sezeryan doğumda girebiliyor mu bilmiyorum 😊 sezeryan ile normal doğum arasında fiyat farkı var ama ne kadar bilmiyorum Allah nasip ederse normal olacak şimdilik bizimkisi 😊
Haticeadn Burcuddd aminnn inşallah 🥰bende normal istiyorum zaten kilosu da zayıf dr dogurursun bunu dedi 😂eşiminde doğumda olmasını istiyorum hayırlısı bakalım daha var bizim 35+3
Burcuddd Haticeadn yaaa ama daha zamanınız var alır kilo bence kaşar peyniri muz ceviz çok aldırıyor gerçi çok kilolu olmasıda iyi değil normal doğumu zorlaştırıyor 😂diyorlar