Haticeonur Gizem34 erkekte yanilmiyorlarmis genelde banada 12 de büyük ihtimalle erkek demişti bugün 17.haftamiz erkek olduğu kesinleşti k
Asimommm Haticeonur ya benm doktorum neden farklı söyledi ozaman 😖 3 kontrolde de %100 erkek dedi pipi gösterdi. Sonra yok kızmış dedi. Bende erkekte yanılma olmaz die biliyodum ama bu neydi şmdi
Vctry1706 Gizem34 şöyle ki 14.haftaya kadar kızda da erkekte de oluyormuş çıkıntı 14.haftada erkeğin ki büyüyor kızınki kayboluyormus ama bizde değişmemişti 🤷😅
Sedef-345 Vctry1706 kesinlikle bilimsel birşey benim dr umda öyle söyledi ve fotosunu bile gösterdi 15. Haftatay kadar nerdeyse aynı çıkıntılar sonrasında erkeğinki tabiri Cahise pipi :) kızınkide birleşip cinsel organları oluşuyormuş.
Kubrarecep Gizem34 ben tam 12 haftalık öğrendim erkek dedi 16 haftalık gittim yine erkek dedi detaylıda da erkek dedi değişmedi yani
Guzel_ailem 13senedir çocuğun olmuyor ola bilir rabbim inşallah gönlüne göre verir ama yinede hayırlısını iste erkek diye sartlandırma kendini olsunda kız olsun erkek olsun fark etmez
Rjd ekintopalca bidahaki kontrolünüde burdan yaz canm cinsiyeti değişir mi değişmez mi merak ediyorum
Selennnnn Gizem34 selam 👋 ben 10 haftalıkken doktorumdan kız olacağını öğrendim sadece emin değilim garanti olsun dedi 12 dolunca kesin olarak kız dedi 🤭