Gozdebicer Bana da pipisini gostermisti 12. Haftada 16.haftada kesin kiz oldugunu ogrendik o yuzden acele etmeye gerek yok 4. Ayda genelde netlesiyor
Asimommm Gozdebicer aynısını bende yaşadım. 16dan sonra bidaha gitmedim. şuan 21 haftalığım ve haftaya detaylıya gircem. Siz kız dedikten sonra bidha ultrasona girdiniz mi kız dedi mi yine?
Ayazayaz Bana 12.1 günlükken kesin erkek dedi çok hareketliydi bebek tam olarak görmüştü yani sonra 13.6 da gittim başka doktora ben sorma dan erkek dedi 17 de başka doktora gittim oda sormadan erkek dedi
Guzel_ailem Diyorumki benzetmesi bile yetiyor kızı benziyor veya erkeğe benziyor demesi bile yeter yani kesinlikle demesi önemli degil
2bebek 12.haftada bizde de bir çıkıntı gördü ama o kızlarda da erkeklerde de olur dedi. 14+3 olduk bugün kontrolde kesin kız dedi 🥰
Halvaci Gizem34 16 haftaya kadar bekle dönebiliyormuş ama 16dan sonra imkansız yani kız der sonradan erkek olur 😂 doğru bilimsel bisey
Guzel_ailem Hatta ben baska doktora sordum bebeklerin cinsiyeti ne zaman belli olur 12haftalıkken dedi bende 12haftalık hamileyim dedi bunu bana doktorun kendisi söyledi..